Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bleskový odchod overenej značky zo Slovenska, ktorý nikto nečakal

Obľúbená donášková služba ukončuje svoju činnosť na Slovensku.

04.04.2024 09:45
foodora Foto:
debata

Donášková služba foodora, ktorá na Slovensku pôsobí od roku 2021, ukončuje dnes, 4. apríla 2024 o 09:00 hod., svoju činnosť. Len v máji 2023 pritom zmenila názov z foodpanda na foodora. Dôvodom tohto rozhodnutia je zmena investičných priorít spoločnosti.

iveta, Čítajte aj Veľká noc definitívne Ivete zlomila väzy. Niekdajší hit je najväčším sklamaním sezóny

„Ukončenie našich služieb na Slovensku bolo ťažkým rozhodnutím. Po dôkladnej analýze a zvážení sme však presvedčení, že toto rozhodnutie nám umožní presmerovať naše investície do krajín s väčšími príležitosťami, čím si v konečnom dôsledku otvoríme cestu udržateľnému rastu a dlhodobému úspechu,“ hovorí Pedram Assadi, CEO spoločnosti Delivery Hero Europe.

„Chceme sa poďakovať našim zákazníkom, partnerom, kuriérom a zamestnancom za ich podporu a oddanosť. Naším cieľom je zaistiť, aby proces ukončenia prebiehal čo najhladšie pre všetky zúčastnené strany,” uvádza spoločnosť.

Foto: foodora
foodora

Ako spoločnosť informuje v tlačovej správe, zamestnanci, ktorých sa to týka, už boli informovaní. Spoločnosť im poskytne podporu počas tohto prechodného obdobia vrátane odstupného, ktoré presahuje legislatívne minimum.

„Sme nesmierne vďační všetkým členom nášho tímu za ich prínosnú prácu a odhodlanie pre spoločnosť foodora na Slovensku. Našim talentovaným zamestnancom prajeme všetko najlepšie v ich ďalšom pôsobení,” dodáva Assadi.

Jo Nesbo Čítajte aj Jo Nesbo a Netflix spojili sily: Pripravujú kriminálny seriál s detektívom Harrym Holeom

Donášková služba foodora pôsobí v siedmich krajinách Európy – v Rakúsku, Českej republike, Dánsku, Maďarsku, Fínsku, Nórsku a Švédsku. Doručuje do 30 minút rôzne produkty vrátane potravín, výrobkov pre domácnosť a jedál z reštaurácií. Je súčasťou spoločnosti Delivery Hero, svetovej platformy pre lokálne doručovanie. Na Slovensku poskytovala svoje služby v mestách Banská Bystrica, Bratislava, Košice, Liptovský Mikuláš, Martin, Nitra, Nové Zámky, Poprad, Prešov, Prievidza, Trenčín, Trnava, Zvolen a Žilina.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba