Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čaputová a Danko vyzerali ako na nevydarenom rande: Slovenské internety sa zabávajú na povolebnej situácii

Slovensko sa zabáva na povolebnej situácii, internet obiehajú vtipné obrázky.

11.10.2023 10:00
fico, čaputová Foto: ,
Zuzana Čaputová a Robert Fico po voľbách 2023
debata

Slovensko aktuálne žije povolebnými rokovaniami. Zatiaľ čo za zatvorenými dverami predsedovia zvolených politických strán diskutujú o budúcnosti v prípadnej koalícii, slovenský internet si žije vlastným životom. Počas posledných dní ľudia zdieľajú množstvo vtipných obrázkov, ktoré reagujú najmä na fotografie z Prezidentského paláca, kde prezidentka Zuzana Čaputová privítala lídrov zvolených strán.

Definitívne zloženie budúcej koalície zatiaľ známe nie je. Poverenie od prezidentky Čaputovej získal Robert Fico, ktorého strana Smer-SSD vo voľbách získala najviac hlasov. Ako najpravdepodobnejší scenár sa tak javí koalícia strán Smer, Hlas a SNS. Ešte do včerajška však bola otvorená aj možnosť, že sa Ficovi nepodarí zložiť vládu a na radu by sa tak dostal predseda PS Michal Šimečka. Strana Progresívne Slovensko viedla neformálne rokovania s potenciálnymi partnermi. Včera však predseda strany Hlas Peter Pellegrini vyhlásil, že ďalšie rokovania budú viesť už len so stranou Smer-SSD, rozhodlo tak ich predsedníctvo.

Kým Slováci čakajú na predstavenie definitívneho scenára na najbližšie 4 roky, na internete sa zabávajú na memečkach satirických stránok. My sme pre vás vybrali tie najlepšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Andrej Danko #Peter Pellegrini #Zuzana Čaputová #meme