Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Napínavá britská miniséria aj záhadná rodinná dráma: TV Wau prinesie v roku 2024 úplne nové krimi seriály

Premiérových sérií sa dočkajú aj fanúšikovia obľúbených krimi seriálov.

23.11.2023 06:00
Kto zastrelil Otta Müllera Foto:
Kto zastrelil Otta Müllera
debata

Televízia Wau sa v posledných rokoch etablovala ako sttanica s ponukou krimi seriálov. V roku 2024 sa fanúšikovia tohto žánru dočkajú štyroch úplne nových seriálov, chýbať nebudú ani nové série obľúbených titulov.

iveta, Čítajte viac Bude to úspech aj po druhýkrát? Jojka dotočila pokračovanie svojho najsledovanejšieho seriálu

Čerstvou novinkou bude napínavá britská miniséria Tiesňové volanie (The Control Room) od BBC. Sleduje postavu Gabea (Iain de Caestecker), ktorý pracuje ako operátor tiesňovej linky pre škótsku záchrannú službu v Glasgow. Jeho úplne obyčajný život sa obráti hore nohami, keď na tiesňovú linku zavolá zúfalá žena, ktorá ho zrejme pozná. Gabe sa ocitne pod tlakom udalostí, keď sa snaží zistiť, kto tá žena je a čo s ní má spoločného, a spraví rozhodnutia, ktoré môžu mať až zničujúce následky.

Tiesňové volanie (The Control Room) Foto: TV Wau
Tiesňové volanie (The Control Room) Tiesňové volanie (The Control Room)
duch, Čítajte viac Jojkársky Duch zabáva divákov. Baví však aj hercov? Ktoré kriminálky majú radi herci?

Druhou novinkou bude záhadný estónsky krimi seriál Kto zastrelil Otta Müllera? (Who Shot Otto Mueller?). Rodinná dráma s kriminálnou zápletkou sa začína v momente, keď šesťdesiatpäťroč­ného Otta Müllera niekto zavraždí priamo v jeho dome. Je patriarcha Otto tým, komu príbuzní vďačia za všetko? Alebo naopak tým, kto všetko zničil?

Polícia postupne vypočúva osem blízkych osôb a dostáva osem rôznych verzií toho, čo sa stalo. Okrem toho príbeh komplikuje fakt, že pred vraždou rodina objavila nového člena, utajovaného vnuka podnikateľa. Estónska kriminálka si pohráva s očakávaniami, predsudkami vyšetrovateľov, našimi vlastnými predsudkami a prepínaním perspektív.

Kto zastrelil Otta Müllera? (Who Shot Otto... Foto: TV Wau
Kto zastrelil Otta Müllera? (Who Shot Otto Mueller?) Kto zastrelil Otta Müllera? (Who Shot Otto Mueller?)

Novinkou v programovej ponuke TV Wau bude aj odľahčený krimi seriál Sestry Spencerové: Súkromné detektívky (Spencer Sisters) a spin-off seriálu Zelenáč s názvom Zelenáčka: FBI (The Rookie: Feds). Premiérových sérií sa dočkajú fanúšikovia krimi seriálov CSI: Vegas, Zelenáč a Vraždy v Midsomeri.

Sestry Spencerové: Súkromné detektívky (Spencer... Foto: TV Wau
Sestry Spencerové: Súkromné detektívky (Spencer Sisters) Sestry Spencerové: Súkromné detektívky (Spencer Sisters)

Na obrazovke nebudú chýbať ani obľúbené tituly ako Vtierka Castle, Myšlienky vraha či kriminálky CSI: Las Vegas, Miami a New York, ale aj kultové evergreeny ako Columbo, To je vražda, napísala, Diagnóza: Vražda či Walker, Texas Ranger. Okrem krimi seriálov nájdu diváci v programe TV Wau aj ďalšie populárne akvizičné seriály ako Dr. House či Stratené duše.

Zelenáčka: FBI (The Rookie: Feds) Foto: TV Wau
Zelenáčka: FBI (The Rookie: Feds) Zelenáčka: FBI (The Rookie: Feds)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #WAU #rok 2024