Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Za pozeranie vianočných filmov získa vybraný šťastlivec tisíce: Jedna spoločnosť ponúka prácu snov

Za sledovanie vianočných filmov spoločnosť jednému šťastlivcovi zaplatí nemálo peňazí.

19.11.2023 00:00
TEDDYHO VIANOCE foto 4 Foto:
Príbeh filmu Teddyho Vianoce začne idylicky... Snehové vločky, trblietavé svetielka a vôňa Vianoc zaplavia vianočné trhy, keď malá Mariann zrazu objaví neuveriteľné tajomstvo: plyšový medvedík na poličke stánku práve pohol hlavou!
debata

Zatiaľ čo bežní ľudia sú ochotní pozerať vianočné filmy zadarmo, jedna firma ponúka pekné peniaze za to, aby to niekto urobil za nich, píše Unilad. Ide o spoločnosť CableTV, ktorá jednoducho chce, aby ste si pozreli 25 filmov počas 25 dní. Oficiálny názov práce je ‚Chief of Cheer‘.

Na oplátku vám spoločnosť môže zaplatiť pôsobivých 2 500 dolárov a poskytnúť ročné predplatné siedmich najlepších streamovacích stránok, takže budete mať prístup k sledovaniu obľúbených sviatočných ľudí. Ako sa však k tejto lákavej práci dostať?

santa clausovia, Čítajte viac November na Disney+: Prvý závan Vianoc, ale aj nová vyššia cena za prémiový obsah

Hlavnou úlohou ‚Chief of Cheer‘ je pozrieť si 25 vianočných filov a potom ich ohodnotiť. Okrem toho chce spoločnosť vedieť, ktoré streamovacie platformy sú užívateľsky najpríjemnejšie, ponúkajú dobrý výber dovolenkových filmov a či narazíte na nejaké problémy počas svojich filmových maratónov. Konečný výber filmov je čisto na šťastlivcovi, ktorý prácu získa.

O prácu sa však nemôže uchádzať každý. Na to, aby daný človek mohol prácu získať, musí mať viac ako 18 rokov a trvalý pobyt v USA. Slováci tak majú smolu, šťastný výherca práce snov sa dozvie verdikt už 6. decembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vianočné filmy