Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce sa začínajú, keď uvidíte vianočnú reklamu od Coca-Coly. Tento rok prináša krásne posolstvo

Ani tento rok nebude chýbať roadshow vianočného kamiónu.

09.11.2023 06:00
Coca-Cola vianočný kamión Foto:
debata

Hovorí sa, že Vianoce sa začínajú vtedy, keď prvýkrát uvidíte vianočnú reklamu od Coca-Coly. Tá je už na svete a tento rok prináša krásne posolstvo: Svet potrebuje viac Santov, ktorí robia drobné dobré skutky. Stačí ich iba objaviť v každom z nás.

Foto: Coca-Cola
Coca-Cola vianočný kamión

Svet potrebuje viac Santov

Vianočný spot aj tento rok oslavuje magické kúzlo Vianoc. „Ústrednou myšlienkou tohtoročnej vianočnej kampane je, že každý z nás môže byť Santom a že to pravé čaro Vianoc spočíva predovšetkým v tom, že niekoho potešíme dobrým skutkom či prejavením láskavosti,“ vysvetľuje myšlienku kampane marketingová manažérka Mária Drotárová. Celá kampaň poukazuje na to, že aj malý prejav láskavosti môže znamenať veľa.

Pozrite si vianočný spot, ktorý Coca-Cola spúšťa na viac ako sto svetových trhoch:
Video

Vianočné kamióny navštívia celé Slovensko

Okrem nového vianočného spotu prichádza Coca-Cola aj s obľúbenou roadshow vianočného kamiónu, ktorý spolu so Santom zavíta do 13 miest na Slovensku od Bratislavy až po Humenné. Ľudia budú mať možnosť stretnúť sa so Santa Clausom a jeho škriatkami, odfotiť sa s nimi či nahliadnuť špeciálnymi okuliarmi do vianočného Santovho sveta.

Foto: Coca-Cola
Coca-Cola vianočný kamión

Každý z návštevníkov sa tiež môže pre niekoho stať Santa Clausom. V spolupráci so známou kuchárkou a komičkou Chili Ta pripravila Coca-Cola skvelé občerstvenie, ktoré si ľudia budú môcť pri kamióne kúpiť.

„Vďaka zakúpeniu občerstvenia ľudia podporia tých, ktorí to naozaj potrebujú. Coca-Cola sa totiž aj tento rok rozhodla spojiť s Českým Červeným krížom a celý zisk z predaja jedla a vianočných predmetov venovať práve im,“ dopĺňa Veronika Němcová, riaditeľka komunikácie a spoločenskej zodpovednosti Coca-Cola pre ČR a SR.

Mapa roadshow vianočného kamiónu Coca-Coly. Foto: Coca-Cola
Coca-Cola Roadshow mapa SK Mapa roadshow vianočného kamiónu Coca-Coly.

Výlet až na polárny kruh

Marketingové aktivity už tradične doplní súťaž. Pod viečkami nápoja nájdu spotrebitelia kód, pomocou ktorého sa môžu zapojiť do súťaže, v ktorej je hlavnou výhrou pobyt v mestečku Santa Clausa na romantickom mieste na polárnom kruhu, ale aj lekcie varenia s Romanom Stašom alebo vianočné predmety Coca-Cola.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Coca-Cola #Santa Claus #vianočná kampaň