Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Golfový sviatok s ta3: Na turnaji Slovak Media Cup nechýbali známe tváre zo sveta športu i kultúry

Golfový turnaj zakončila záhradná párty.

28.09.2023 15:30
slovak media cup 2023 sedín golf Foto:
Slovak Media Cup
debata

Tohtoročný Slovak Media Cup sa uskutočnil v Sedin Golg Resort. „Vyšiel nám ďalší ročník golfového mediálneho turnaja v nádhernom Sedin Golf Resort. Úžasná atmosféra, nadšenie na greene a dokonalé počasie, všetko vyšlo k úplnej spokojnosti nielen nás, ale predovšetkým hráčov a partnerov a už teraz sa všetci tešia na ďalší ročník,“ povedal Ján Svoboda, generálny riaditeľ ta3.

Kto bodoval

Víťaznou štvoricou ďalšieho ročníka Slovak Madia Cup sa stali Martina Fatyková, Juraj Fábry, Emil Skákala a Dagmar Dianová. Druhí sa v rámci golfového sviatku umiestnili Monika Kadlecová, Patrik Pajtáš, Ivana Strapková a Richard Strapko. Tretiu priečku obsadili Andrea Nemečková, Ivona Matulik, Miroslav Čevela a Richard Lintner.

Víťazi boli aj v doplnkových kategóriách zvíťazil Zoli Száraz v Nearest to the pin. V kategórii Longest drive spomedzi mužov triumfoval Rastislav Petrech. Ženský Longest drive ovládla Lujza Bubánová.

Slovak Media Cup Fotogaléria - 23 fotiek Všetky fotky
Slovak Media Cup

Program sa začal golfovými raňajkami, po ktorých sa hostia dostali na rozsiahly green a uskutočnili svoje prvé odpaly. Poobede sa účastníci dozvedeli výsledky a deň zakončili záhradnou párty. Podujatie moderovala Andrea Simančíková, redaktorka zahraničnej redakcie a moderátorka Televízie ta3.

Organizátormi a partnermi podujatia boli Televízia ta3, MullenLowe GGK, Pravda, Slovenský olympijský a športový výbor, Sedin Golf Resort, Motor-Car, Achilleas Art & Glass and Design, Pierre Baguette, Kärcher, Watch de Luxe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV TA3