Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvé meno novej série Let's Dance je známe: Na parket mieri najnovšia herecká megahviezda Markízy

Deviata séria Let's Dance sa blíži. Markíza potvrdila prvé meno účinkujúcej.

10.01.2024 09:20
debata
Herečka Petra Dubayová je prvou účinkujúcou... Foto: TV Markíza
Petra Dubayová, Herečka Petra Dubayová je prvou účinkujúcou deviatej série Let's Dance.
adam canto, Čítajte aj Seriálový svet je v šoku: Zomrel obľúbený herec, mal iba 42 rokov

Petra Dubayová už rok hviezdi v seriáli Dunaj, k vašim službám. Rola Evy ju vyniesla na herecký piedestál, kým dovtedy sa herečke ušli skôr vedľajšie role. Objavila sa aj v prvom slovenskom seriáli Víťaz nakrúteným pre svetovú streamovaciu službu SkyShowtime.

NOISE artillery Čítajte rozhovor Šéf dabingového štúdia: Český dabing má históriu, nemožno ale tvrdiť, že je aktuálne lepší ako ten náš

„Sme veľmi radi, že môžeme potvrdiť prvú účinkujúcu najúspešnejšej šou Let's Dance, ktorou je mladá talentovaná herečka Petra Dubayová. S jej výrazným hereckým talentom a s prirodzenou muzikálnosťou nás určite čakajú nezabudnuteľné tanečné momenty,“ píše Markíza v oficiálnom vyhlásení.

„Petra divákov už očarila svojím hereckým talentom v najpopulárnejšom seriáli minulého roka Dunaj, k vašim službám a verím, že teraz rovnako zažiari aj na tanečnom parkete našej šou. Myslím si, že pre tanečných súperov bude Petra veľkou konkurenciou,“ hovorí kreatívny producent a režisér Let's Dance Pepe Majeský.

čas nádejí, Čítajte aj Nový miliónový seriál RTVS má na krku obrovskú chybu: Ako je možné, že si toto nikto nevšimol?

Ôsmu sériu, v ktorej zvíťazili Jana Kovalčiková a Vilém Šír, uvádzala televízia Markíza od marca do mája 2023. Najviac divákov, až 605-tisíc, pritiahla k obrazovkám prvá epizóda. V priemere si desať priamych prenosov pozrelo 523-tisíc divákov v univerzálnej cieľovej skupine 12+ a ďalších 51-tisíc si šou pozrelo v trojdňovej oneskorenej sledovanosti. V obchodnej cieľovej skupine 12 – 54 si Let's Dance rovnako pripísalo vysoký priemerný trhový podiel 28,9 %, pričom až tri priame prenosy prekročili hranicu 30 %. Rekordnom bolo 35,0 % pri prvej epizóde.

Obľúbený dobový seriál Markízy sa vráti na obrazovky s piatou sériou už 23. januára.

„Ocitáme sa v jeseni roku 1941. Na Slovensku začal platiť Židovský kódex, ktorý má krutý dosah na životy viacerých postáv no ani ostatným sa nevedie ľahko. Klára si robí starosti o Petra, ktorý sa jej z Anglicka prestal ozývať, Eva s Davidom s bolesťou sledujú Janka rásť v rodine Waltera Klausa a dozvedáme sa, ako rafinovane sa Holubec pomstil Lene. No dejú aj dobré veci. Alena spoznáva zaujímavého mladého muža a Vilme sa podarí zachrániť život tajomnému pacientovi. Na záver otrasie Dunajom šokujúca správa, ktorá zmení životy mnohým,“ prezrádza televízia Markíza prvé dejové linky nových častí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #Petra Dubayová #seriál Dunaj k vašim službám