Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia Dunaja pozor! Na tento dátum všetci netrpezlivo čakali, nová séria sa objaví...

Televízia Markíza potvrdila nasadenie Dunaja v roku 2024.

04.01.2024 00:00
dunaj, Foto:
Dunaj sa vráti 23. januára.
debata
mama na prenájom, Čítajte aj Januárová seriálová smršť už klope na dvere: Markíza ukázala prvé zábery z...

Divácky fenomén sa rozlúčil s divákmi na konci novembra minulého roka. Odvtedy divákov najviac trápi, kedy sa Dunaj vráti. Krátko po napínavom finále 4. série Markíza prišla s informáciou, že fanúšikovia nebudú na nové časti čakať dlho a začala hovoriť o januári, bez konkrétneho dňa. Decembrový slot po Dunaji vyplnili iné programy, následne vianočná programová štruktúra. Aktuálne januárové sloty vypĺňajú reprízy českých seriálov, všetkým bolo jasné, že Dunaj sa nevráti hneď na začiatku mesiaca.

Simona, simona salátová, Čítajte aj Silvestrovská sledovanosť: Jeden program prevalcoval absolútne všetko, Simona ovládla Slovensko

Teraz je všetko jasné. Piata séria seriálu Dunaj, k vašim službám sa vráti po vianočnej pauze už 23. januára 2024. Opäť obsadí tradičný utorkový a štvrtkový večerný slot.

príbeh služobníčky, the handmaids tale, Čítajte aj Seriálový rok 2024: Vrátia sa síce viaceré hity, avšak mnohé čaká nepríjemný odklad

„Ocitáme sa v jeseni roku 1941. Na Slovensku začal platiť Židovský kódex, ktorý má krutý dosah na životy viacerých postáv no ani ostatným sa nevedie ľahko. Klára si robí starosti o Petra, ktorý sa jej z Anglicka prestal ozývať, Eva s Davidom s bolesťou sledujú Janka rásť v rodine Waltera Klausa a dozvedáme sa, ako rafinovane sa Holubec pomstil Lene. No dejú aj dobré veci. Alena spoznáva zaujímavého mladého muža a Vilme sa podarí zachrániť život tajomnému pacientovi. Na záver otrasie Dunajom šokujúca správa, ktorá zmení životy mnohým,“ prezrádza televízia Markíza prvé dejové linky nových častí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Dunaj k vašim službám