Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Januárová seriálová smršť už klope na dvere: Markíza ukázala prvé zábery z...

Už o pár dní sa postupne na televízne obrazovky vrátia premiéry obľúbených seriálov!

03.01.2024 06:00
mama na prenájom, Foto:
Tretia séria Mamy na prenájom vtrhne na obrazovky Markízy už 8. januára.
debata

Televízia Markíza bude dlho napínať divákov a po vyhrotenom decembrovom finále druhej série Mamy na prenájom príde už o pár dní na rad tretia sezóna! A vonku sú aj prvé zábery z nových častí.

Simona, simona salátová, Čítajte aj Silvestrovská sledovanosť: Jeden program prevalcoval absolútne všetko, Simona ovládla Slovensko

„Veľmi nás teší, že si diváci a diváčky seriál Mama na prenájom doslova zamilovali a už si bez neho pracovné podvečery nevedia ani predstaviť. Zároveň sa stal silným pilierom programovej štruktúry TV Markíza v obchodne dôležitom access-prime. Aj tretia séria prinesie od 8. januára 2024 romantické a napínavé príbehy plné lásky, humoru, ale aj emotívnych situácií a nečakaných zvratov,“ povedal pre Mediaklik Lukáš Kočišek, PR manažér Markízy.

príbeh služobníčky, the handmaids tale, Čítajte aj Seriálový rok 2024: Vrátia sa síce viaceré hity, avšak mnohé čaká nepríjemný odklad

Televízia Markíza uviedla Mamu na prenájom na začiatku roka 2023 a odvysielala z nej dve série, ktoré mali spolu 180 epizód. Seriál sa stal lídrom podvečerného vysielania, keď v priemere pritiahol k obrazovkám 369-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Viac ako 400-tisíc divákov malo až 52 epizód.

Ako sa začne tretia séria Mamy na prenájom? Martin nechce vedieť, ako dopadli výsledky testov. Bojí sa toho, že Hanka naozaj nie je jeho. Juraj má veľkú novinu. Konečne je oficiálne kondičný tréner. Eva je v šoku! Nečakane sa jej ozve otec a chce kontakt na Roba. Bea ide konečne rodiť ale Edo jej neberie telefón. Obáva sa toho, že nechce byť pri pôrode!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Mama na prenájom #televízna sezóna 2023/2024