Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Legendárna reality šou smeruje do svojho finále: O rozprávkovú výhru zabojujú...

Big Brother čoskoro odhalí víťaza.

11.01.2024 10:42
big brother Foto:
V sobotu reality šou Big Brother dôjde do konca.
debata

Šou Big Brother čaká po deviatich týždňoch finále. Pred jeho bránami stálo 7 spolubývajúcich. To sa však v stredu nečakane zmenilo. Zo sedmičky statočných sa stala finálová pätica. V stredajšej epizóde, ktorá je dostupná na Voyo, boli oznámené mená dvoch spolubývajúcich, ktorí dostali najmenej hlasov a museli tak okamžite opustiť šou. Tesne pred sobotným finále tak museli z Domu odísť Karolína a Tarik. Do finále sa tak dostala pätica Katrin, Zoe, Barbara, Stanislav a František. Hlasovanie o víťazovi šou Big Brother Česko & Slovensko a majiteľovi výhry 100 000 eur je už spustené. Finále sa bude vysielať v sobotu 13. januára o 20:30 na Voyo a TV Doma.

Ako plánujú finalisti naložiť s výhrou?

Katrin v reality šou Big Brother. Foto: TV Markíza
Katrin Katrin v reality šou Big Brother.

Katrin: Jednou z prvých vecí je investovanie, teda urobiť z týchto peňazí viac peňazí, aby som pomohla ľuďom, ktorí sú ako ja, teda dať to do nadácií a zároveň sa odpichnúť od niečoho a začať už úplne nový život. Čo bolo pochovať, nerozmýšľať či mám čo jesť alebo či som OK a či mám svoj priestor, ale robiť v živote to, čo ma baví. Takže určite investícia, pomoc ľuďom a odpichnúť sa a ísť ďalej.

Stanislav v reality šou Big Brother. Foto: TV Markíza
Stanislav Stanislav v reality šou Big Brother.

Stanislav: Pomerne značná časť by padla na nejakú oslavu, nebudem klamať. Potom by mi dosť urobila radosť rekonštrukcia bytu. Taktiež nejaká investícia určite, nejaké krypto a niečo by som si určite nechal uložené, aby som mohol žiť ako sa mi chce, a tiež by som si kúpil nejaké pekné handry.

František v reality šou Big Brother. Foto: TV Markíza
Frantisek František v reality šou Big Brother.

František: Keby som mohol túto čiastku vyhrať, tak určite by boli na prvom mieste moji rodičia. Chcel by som im kúpiť čokoľvek, čo by si priali alebo by som im nechal nejakú sumu a nech s nimi urobia, čo budú chcieť. Sú to pre mňa najdôležitejší ľudia v živote a keď oni do mňa investovali celý život alebo mladosť, tak by som im to chcel nejako vrátiť, za ten čas som s nimi nemohol stráviť. Aj keď to nikdy nenahradím, ale tak to proste je. Taktiež by som chcel splniť nejaké prianie trom ľuďom, mne najbližším tuto z Domu, a to je Stáňa, Tarik a Karolína. Buď by som im zaplatil nejakú cestu alebo čo by si priali a bolo by to možné, tak by som im to chcel umožniť a zbytok by bola tiež nejaká investícia alebo niečo do bytu.

Barbara v reality šou Big Brother. Foto: TV Markíza
Barbara Barbara v reality šou Big Brother.

Barbara: Asi nejaká oslava s kamarátmi prebehne. Na tom sa so Standom zhodneme. Myslím si, že každý by chcel urobiť radosť svojim blízkym, či už je to rodina alebo kamaráti. S dievčatami Ellou a Zoe sme si sľúbili, že si kúpime rovnaké tenisky. Keby ešte po všetkých darčekoch, radostiach a party ešte niečo zostalo – a po zdanení – tak viete, ja sa tým nejako netajím, že by sme s partnerkou chceli rodinu. Už sme sa tu o tom bavili, že v Českej republike to nejde úplne legálne, takže by sme asi museli niekam vyraziť a aj keď, samozrejme, nejaké veci si môžete urobiť v rámci zdravotného poistenia, tak niektoré tak urobiť nejdú. Tak sa nám snáď podarí mať tú malú Yenefer alebo toho malého Arnošta a proste založiť rodinu. To je to, do čoho by som chcela investovať väčšinu, keď sa mi, samozrejme, ešte podarí urobiť radosť tým, ktorých mám rada.

Zoe v reality šou Big Brother. Foto: TV Markíza
Zoe Zoe v reality šou Big Brother.

Zoe: V prvom rade to mám dosť podobné ako Fanda. Chcela by som urobiť veľkú radosť mojej mame, pretože na konci toho všetkého je stále je najväčšou hrdinkou v mojom živote, pretože to všetko, čím si prešla a čo všetko si musela vytrpieť a dokáže sa na konci usmiať, tak si myslím, že si to najviac zaslúži, plus jej dať nejakú čiastku, aby mala niečo do rezervy. V druhom rade som sa „vďaka“ určitým životným situáciám dostala do nejakých problémov, takže by som chcela zaplatiť určité veci, aby som mohla začať nový život a od začiatku. Zároveň by som chcela trošku investovať do svojej budúcnosti. Všetci viete, že sa chcem naplno venovať tetovaniu, takže si zaplatiť tatérsku licenciu, aby som sa mohla venovať tomu, čo mám rada a čo ma baví. A určite si urobiť vodičák, kúpiť si auto, také tie veci… urobiť si radosť, urobiť radosť všetkým čo mám rada, presne ako spomínala Barča, sľúbili sme si niečo, takže to a osláviť to, samozrejme, tiež. A ak by ešte nejaké peniaze zostali, tak by som urobila radosť sebe, keďže mám istú telesnú dysfóriu, že stále sú nejaké veci, ktoré stále veľmi nedávam, keď sa pozriem do zrkadla. Robí mi to ťažko na psychiku a chcela by som investovať nejaké peniaze na to, aby som sa cítila lepšie vo svojom tele. Bohužiaľ niektoré tie veci nie sú možné v Českej republike, takže by som musela vycestovať do zahraničia a investovať do toho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Big Brother #TV Markíza #Voyo