Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Voyo prekročilo ďalší míľnik, hlási rekordný počet predplatiteľov: Čo prinesie v roku 2024?

Streamovacia služba Voyo sa teší priazni predplatiteľov.

12.01.2024 06:00
Voyo logo Foto:
Voyo na Slovensku a v Čechách prekročilo 650-tisíc predplatiteľov.
debata

Streamovacia služba Voyo má za sebou ďalší úspešný rok, v ktorom prekročila hranicu 650-tisíc predplatiteľov na Slovensku a v Česku. Naďalej jej patrí aj prívlastok najznámejšia streamovacia služba na Slovensku, podľa prieskumu z novembra 2023 agentúry 2Muse, keďže v znalosti značky predstihla aj celosvetových gigantov, ako Netflix či HBO Max.

Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom – naživo aj zo záznamu, atraktívnym titulom pre deti či ďalšiemu prémiovému obsahu. Predplatitelia oceňujú napríklad dostupnosť služby na rôznych zariadeniach či funkcionality, ako dostupnosť off-line titulov v mobilnej aplikácii.

Ako bude vyzerať začiatok roka 2024?

Voyo plánuje každý rok obsahovo rozvíjať aj tvorbu prémiových titulov pod značkami Voyo Originál, Voyo Špeciál či Voyo Film. V rôznych fázach príprav je hneď niekoľko formátov určených pre službu Voyo, pričom vo vývoji sú aj čisto slovenské projekty. Jedným z nich je výnimočná dokumentárna séria pod značkou Voyo Originál s názvom Do neba a do pekla: Generácia Žilina, ktorá ponúkne strhujúci pohľad do zákulisia futbalového klubu MŠK Žilina. Prvú z ôsmich epizód si predplatitelia budú môcť vychutnať už v piatok 12. januára 2024.

V piatok 26. januára 2024 na Voyo zamieri šesťdielna pôvodná kriminálna séria Metóda Markovič: Hojer, ktorá vyrozpráva príbeh o dolapení a usvedčení jedného z najdesivejších sériových vrahov normalizačného Československa Ladislava Hojera legendárnym kriminalistom Jiřím Markovičom. Zároveň ide o posledný projekt, v ktorom svoje herecké majstrovstvo predviedol nezabudnuteľný Dano Heriban.

Veľkému úspechu sa tešia aj reality šou, Voyo už čoskoro prinesie dobrodružný súboj v ďalšom ročníku najdrsnejšej šou Survivor Česko & Slovensko a na jeseň 2024 sa opäť vráti najzamilovanejšia a najhorúcejšia šou Love Island Česko & Slovensko, ktorú tak čaká už štvrtá séria.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #rok 2024