Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mrazivé prvé zábery z nového prémiového seriálu: Toto bude pýcha Markízy v roku 2024

Ako bude vyzerať nový markizácky seriál? Máme prvé zábery.

24.01.2024 06:00
debata (2)
Zrada štartuje na Markíza už 5. februára. Foto: TV Markíza
zrada, ondrík, issová, Zrada štartuje na Markíza už 5. februára.

„Veľmi sa teším, že môžeme na obrazovky priniesť ďalší ambiciózny seriálový projekt s vynikajúcim hereckým obsadením a naozaj špičkovou produkčnou kvalitou. Verím, že tento neobyčajne silný príbeh plný zaujímavo vykreslených postáv a nečakaných zvratov chytí našich divákov a diváčky za srdce a zostanú mu verní až do poslednej sekundy,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

heslo, Čítajte aj Definitívne zrušená relácia: Ustupuje Jojka Markíze, keď vyhadzuje svoj prvý prepadák?

Zrada je slovenskou adaptáciou napínavej manželskej psychologickej drámy Doktorka Fosterová (Doctor Foster), ktorú v roku 2015 napísal a vytvoril scenárista Mike Bartlett a pre BBC vo Veľkej Británii ju produkovala spoločnosť Drama Republic. Po divácky vynikajúco prijatej prvej päťdielnej sérii nasledovalo v roku 2017 ďalších päť epizód. V hlavných úlohách sa predstaví česká herečka Klára Issová a Milan Ondrík.

Čas nádejí Čítajte aj Neporaziteľná RTVS naďalej valcuje: Jej nový seriál stále nevie prekonať Jojka ani Markíza

Licenciu na vytvorenie vlastnej verzie seriálu získala Markíza od spoločnosti BBC Studios, adaptovaný už bol v krajinách ako Francúzsko, Južná Kórea, India, Filipíny, Japonsko či Turecko. Hlavná predstaviteľka originálnej doktorky Fosterovej, britská herečka Suranne Jones, získala za jej stvárnenie prestížne ocenenie BAFTA. V tureckej verzii zas excelovala herečka Cansu Dere, slovenským divákom dobre známa zo seriálov Sila, Ezel, Sultán či Matky a dcéry.

East Tower Čítajte aj Bratislava bude o pár rokov na nepoznanie. Panorámu zmení ultraštíhly mrakodrap a nové výškové veže

„Sme nadšení, že môžeme spolupracovať so skupinou Markíza a priniesť tento neuveriteľne podmanivý formát aj divákom a diváčkam na Slovensku. Takmer desať rokov od svojho pôvodného vysielania vo Veľkej Británii si Doktorka Fosterová stále nachádza nové publikum po celom svete, čo je dôkazom toho, že ide o silný príbeh so zaujímavými postavami. Diváci a diváčky TV Markíza sa môžu na adaptáciu tejto seriálovej lahôdky tešiť už od februára,“ povedal André Renaud, senior viceprezident pre globálny predaj formátov zo spoločnosti BBC Studios.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Hľadanie osudovej lásky sa môže znova začať: Toto je nový televízny ženích

Doktorka Eva Poláková (Klára Issová) je úspešná žena. V malom mestečku má dobrú prácu, kolegovia aj pacienti si ju vážia. S milujúcim manželom Jakubom (Milan Ondrík) a synom Tomim žijú ako šťastná, aj keď pracovne zaneprázdnená rodina. Idylický obrázok ale začnú narušovať najskôr nenápadné náznaky, že všetko nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá. Eva sa odrazu cíti neisto, či je jej manželstvo také pevné, či sa vie na svojho muža spoľahnúť. Alebo pred ňou niečo tají? Postupné odhalenie zrady svojich najbližších vyústi do fatálneho výbuchu.

Zrada štartuje 5. februára.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2023/2024 #seriál Zrada