Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Charizmatický Cimarro sa vracia na Slovensko! Na TV Doma mieri jeho ďalšia legendárna telenovela

Mario Cimarro stvárňuje hlavnú úlohu, divákom poslal špeciálny videopozdrav v slovenčine.

23.03.2024 06:00
Mario Cimarro, Túžba tela Foto:
Mario Cimarro v telenovele Túžba tela.
debata

Uplynulý rok sa na Slovensku niesol v znamení Maria Cimarra, ktorý zapĺňal titulné strany novín a časopisov vďaka svojmu účinkovaniu v tanečnej šou Let’s Dance a premiérovému pokračovaniu legendárnej telenovely Skrytá vášeň, ktorú uviedla TV Doma. Cimarro sa dokonca stal druhou Slovákmi najvyhľadávanejšou zahraničnou osobnosťou v rámci štatistík vyhľadávača Google.

Charizmatický kubánsky herec sa teraz opäť vráti na Slovensko prostredníctvom ďalšej legendárnej latinskoamerickej telenovely Túžba tela (El cuerpo del deseo), v ktorej stvárnil hlavnú úlohu.

Mario Cimarro v telenovele Túžba tela Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Hlavné úlohy v telenovele Túžba tela stvárňujú...

„Teším sa, že môžeme našim divákom a diváčkam priniesť ďalšiu zo žiadaných a už dlhší čas nevysielaných telenoviel, ktoré sa zaraďujú do kategórie kultových,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Cimarra však so Slovenskom nespájajú len jeho úspešné telenovely či súťaženie v Let’s Dance, ale aj snúbenica Bronislava Gregušová, s ktorou má dcérku Brianu. Už v roku 2018 spôsobil v Markíze doslova ošiaľ, keď prijal pozvanie na tradičný Deň otvorených dverí.

„Som veľmi rád, že po účinkovaní v tanečnej šou Let's Dance a vysielaní legendárnej Skrytej vášne sa vrátim na Slovensko, do krajiny odkiaľ pochádza moja snúbenica a matka mojej krásnej dcérky, aspoň prostredníctvom televíznych obrazoviek, v ďalšej legendárnej telenovele Túžba tela. Verím, že moji slovenskí fanúšikovia si budú pri jej sledovaní na obrazovkách TV Doma užívať príjemné popoludnia,“ vyjadril sa samotný Mario Cimarro.

Pre divákov a diváčky TV Doma dokonca nahral špeciálny videopozdrav v slovenčine:

O čom je Túžba tela

Túžba tela rozpráva príbeh Pedra José Donosa (Andrés Garcia), bohatého muža, ktorý vo svojich sedemdesiatich rokoch už dosiahol všetko, čo si zaumienil, vrátane lásky Isabel Arroyovej (Lorena Rojas), mladej a atraktívnej ženy. Nanešťastie, zásahom osudu náhle zomiera na infarkt v rovnakom čase ako mladý roľník menom Salvador Cerinza (Mario Cimarro).

Duša Pedra Josého sa však odmietne vzdať všetkého bohatstva, čo na tomto svete zanechal a prevtelí sa do tela predčasne zosnulého roľníka Salvadora. Vďaka novej príležitosti, ktorú mu život dal, sa Pedro José vracia, hľadajúc všetko, čo stratil. Jeho nezvyčajný a tajomný návrat, teraz už v tele mladíka, spustí sériu udalostí, pri ktorých vyjdú na povrch mnohé tajomstvá, pravdy a klamstvá…

Všetci fanúšikovia a najmä fanúšičky si novú telenovelu Túžba tela budú môcť vychutnávať na obrazovkách televízie Doma už od utorka 2. apríla, vždy od pondelka do piatka o 16:00 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Doma #Mario Cimarro #seriál Túžba tela