Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na TV Doma mieri nová turecká dráma. Prináša strhujúci príbeh o sile žien v tvrdom svete rozvodových právnikov

Seriálová novinka Nedodržaný sľub je adaptáciou oceňovanej britskej drámy.

25.01.2024 06:00
Nedodržaný sľub Foto:
Záber zo seriálu Nedodržaný sľub.
debata

Život úspešnej rozvodovej právničky sa zmení po tom, čo sa nečakane objaví jej otec, ktorý pred rokmi opustil rodinu a všetci ho považovali za mŕtveho, a zároveň odhalí neveru svojho dlhoročného manžela. Keď je rozvod jej rodinným biznisom, ako zvládne ten svoj?

zrada, ondrík, issová, Čítajte aj Mrazivé prvé zábery z nového prémiového seriálu: Toto bude pýcha Markízy v roku 2024

Na obrazovky televízie Doma prichádza nový premiérový turecký seriál s názvom Nedodržaný sľub (Evlilik Hakkında Her Şey). Prináša strhujúcu rodinnú drámu o klane vplyvných rozvodových právnikov, medzi ktorých klientov patria miliardári, celebrity a niekedy aj oni sami.

„Tureckí tvorcovia tentoraz siahli po zahraničnom námete – adaptovali oceňovaný britský seriál The Split z dielne BBC a vytvorili nemenej úspešnú verziu plnú veľkých emócií, aké oceňujú aj slovenskí diváci a diváčky. Tešiť sa môžu na hviezdne herecké obsadenie s mnohými známymi tvárami a pútavý príbeh o nielen milostných vzťahoch hneď niekoľkých silných ženských hrdiniek,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Zábery zo seriálu Nedodržaný sľub Fotogaléria - 43 fotiek Všetky fotky

O čom je Nedodržaný sľub?

Azra (Gökçe Bahadir) a jej sestra Sanem (Gökçe Eyüboglu) pracujú ako rozvodové právničky v advokátskej kancelárii svojej matky Çolpan (Sumru Yavrucuk). Zastupujú najváženejších ľudí v Istanbule. Azra sa však poháda s matkou a ešte v ten deň si nájde novú prácu v konkurenčnej fir­me.

Sanem zostáva s matkou, zatiaľ čo ich najmladšia sestra Güneş (Tülin Ece) si žije svoj život mimo sveta práva a prevádzkuje malú kaviareň. Aby sa situácia ešte viac skomplikovala, objaví sa ich otec Faruk (Cevdet Aricilar), ktorý pred 25 rokmi ušiel s opatrovateľkou a všetci ho považovali za mŕtveho, a chce získať späť svoj podiel v rodinnom podniku.

Záber zo seriálu Nedodržaný sľub. Foto: TV Markíza
Nedodržaný sľub Záber zo seriálu Nedodržaný sľub.

Stabilný život Azry sa otrasie v základoch, keď sa dozvie o nevere svojho manžela, ktorý je tiež rozvodovým právnikom a má s ním tri krásne deti. Napriek všetkým profesionálnym skúsenostiam Azra nie je pripravená na vlastný rozvod, navyše sa v novej firme znovu stretne so starou láskou.

Na vrchole je miesto len pre jedného a Azrina nová firma je odhodlaná rozdrviť tú, ktorá patrí jej rodine. Uprostred nepríjemného rozvodu, oživujúceho sa milostného vzťahu a tvrdého obchodného súperenia s vlastnou matkou je Azra dotlačená až na samú hranicu svojich síl…

Dano Heriban, Metóda Markovič Hojer Čítajte aj Na obrazovky prichádza posledný seriál s Danom Heribanom. Pre túto rolu bol ako stvorený

Štyri hrdinky, štyri etapy manželstva

Prostredníctvom veľmi odlišných štyroch hrdiniek, ktoré patria do jednej rodiny, budú mať diváci a diváčky možnosť sledovať všetky etapy manželstva. Zatiaľ čo matka Çolpan je rozvedená, Azra je v dlhoročnom manželstve, Günes sa chystá vydávať a Sanem nechce o manželstve ani počuť.

V hlavných úlohách sa objavia aj dobre známe tváre, ktoré si diváci a diváčky môžu pamätať z niekdajších seriálových hitov na stanici Doma. Ústrednú postavu Azry stvárnila populárna turecká herečka Gökçe Bahadır. Jej seriálovú matku Colpan si zahrala Sumru Yavrucuk, známa vďaka postave Ebe Nine v seriáli Fatmagül, roly Sanem sa zhostí herečka Gökçe Eyüboğlu, ktorú diváci a diváčky poznajú ako Ceydu zo seriálu Sila ženy a v úlohe Günes, najmladšej sestry Azry, sa predstaví herečka Tülin Ece, známa ako Menekse z Veľvyslanco­vej dcéry.

Záber zo seriálu Nedodržaný sľub. Foto: TV Markíza
Nedodržaný sľub Záber zo seriálu Nedodržaný sľub.

V úlohe Azrinho neverného manžela Sergena sa predstaví herec Sarp Akkay, ktorý sa v minulosti zhostil aj postavy Tevfika v seriáli Ezel. V menších úlohách klientok v Azrinej právnickej kancelárii sa objavia aj herečky Neslihan Yeldan (Aydan – matka Serkana z Lásky na prenájom) či Sinem Öztürk (Yasemin z V hre je láska).

Nový seriál Nedodržený sľub bude mať premiéru v pondelok 29. januára 2024. Na obrazovkách na TV Doma bude vždy od pondelka do piatka o 19:00 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou, alebo v exkluzívnom predstihu na Voyo. Pozrite si upútavku:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nedodržaný sľub #TV Doma