Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zlaté časy tureckých seriálov sú späť: Prichádza veľká novinka, ktorá je úplne iná ako ostatné

Fanúšikovia tureckých seriálov sa majú na čo tešiť.

01.08.2023 06:00
V hre je láska, Foto:
Už 1. augusta televízia Doma uvedie nový turecký seriál V hre je láska.
debata (1)

Seriálový highlight tejto jesene odštartuje na obrazovkách televízie Doma už uprostred leta. Diváčky a diváci sa od utorka 1. augusta 2023 môžu vždy od pondelka do piatka o 19:00 tešiť na úplne nový svieži romanticko-komediálny seriál od scenáristky diváckeho hitu S hlavou v oblakoch s názvom V hre je láska (Kiralık Aşk). Vystrieda tak svojho úspešného predchodcu, letnú minisériu Krajšia ako ty, pričom taktiež bude vysielaný v dvoch častiach za sebou.

„Televízia Doma svojim diváčkam a divákom prináša už dlhé roky pravidelnú dávku premiérovej romantiky. Inak tomu nebude ani v najbližších mesiacoch. Naša seriálová novinka V hre je láska lámala v domovskom Turecku rekordy sledovanosti, pričom išlo o jeden z najdiskutova­nejších a najobľúbenejších seriálov naprieč všetkými sociálnymi sieťami. S úspechom bol vysielaný v krajinách po celom svete a som veľmi rada, že na slovenské obrazovky ho prinesie práve televízia Doma. Pevne verím, že si ho diváčky a diváci taktiež obľúbia a bude im spríjemňovať ich večery,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Ömer (Barış Arduç) je známy, úspešný biznismen z bohatej rodiny. Do svadby sa nehrnie, ale jeho rodina to chce zmeniť: chamtivá teta dostane za úlohu nájsť mu nevestu a ak sa jej to podarí, získa honosné sídlo. Nezaváha a rýchlo vymyslí plán, v centre ktorého bude čašníčka zo skromných pomerov Defne (Elçin Sangu). Dá jej za úlohu vstúpiť do Ömerovho sveta, získať si jeho srdce a stať sa jeho ženou.

Vyzerá to nádejne, stane sa jeho asistentkou, Ömer jej venuje pozornosť… No Defne viac priťahuje Ömerov šarmantný obchodný partner. Mladá žena sa ocitne rozpoltená medzi dvoma príťažlivými mužmi. Navyše, „plánu lásky“ hrozí odhalenie. Zvíťazia napokon city alebo peniaze?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #TV Doma #televízna sezóna 2023/2024