Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nudia vás vianočné rozprávky? Tieto televízie nemajú v programe sviatočnú klasiku

Dajto poteší milovníkov akcie a dobrodružstva, Krimi bude aj cez sviatky na stope zločinu.

13.12.2023 06:00
Parchanti Foto:
Parchanti
debata

Dve menšie televízie zo skupiny Markíza nebudú ani počas sviatkov ponúkať vianočnú klasiku. Na Dajto sú pripravené poriadne akčné Vianoce a neoddýchnu si ani najznámejší vyšetrovatelia a detektívi na Markíza Krimi.

„Tematické stanice ponúknu to najlepšie pre fanúšikov najrôznejších žánrov – od romantiky, cez akčné kinohity, obľúbené krimiseriály, až po kultové sitkomy,“ povedala programová riaditeľka skupiny Markíza Silvia Majeská.

mama na prenájom, Čítajte aj Markizácky seriál sa rozlúčil ostro sledovanou epizódou: Vieme, kedy sa vráti na obrazovky!

Akčné Vianoce na Dajto

Televízia Dajto ponúkne aj počas vianočného a novoročného obdobia výber akčných a dobrodružných filmov v hlavných úlohách s najväčšími hviezdami žánru. A že tieto Vianoce budú skutočne akčné, potvrdia kinohity ako Total Recall (pondelok 18. decembra o 20:30 hod.), Robocop (utorok 19. decembra o 20:30 hod.), Dokonalá lúpež (streda 20. decembra o 20:30 hod.), Dvojitý zásah (štvrtok 21. decembra o 20:30 hod.), Nepriateľ pred bránami (piatok 22. decembra o 20:30 hod.) alebo Parchanti (sobota 23. decembra o 20:30 hod.).

Keanu Reeves ako John Wick. Foto: Forum Film
john wick Keanu Reeves ako John Wick.

Štedrý večer v nedeľu 24. decembra ovládne skvelý Keanu Reeves v akčnom kinohite John Wick (20:30 hod.). Na Prvý sviatok vianočný, v pondelok 25. decembra, divákom bude robiť spoločnosť Jean Reno, ktorý dokáže prežiť aj smrtiacich 22 výstrelov (20:30 hod.). Nezabudnuteľné dobrodružstvo prežijú na Druhý sviatok vianočný, v utorok 26. decembra, s filmovým hitom Kong: Ostrov lebiek (20:30 hod.). Fanúšikov Mela Gibsona poteší počas vianočných sviatkov kompletná štvordielna séria akčnej klasiky Smrtonosná zbraň.

Vianočné špeciály sitkomov

Priatelia - Vianoce Foto: TV Dajto
Priatelia - Vianoce Priatelia - Vianoce

Zábavu počas dňa sprostredkujú počas celých vianočných sviatkov už tradične špeciálne vianočné epizódy obľúbených komediálnych seriálov Priatelia, Teória veľkého tresku a Dva a pol chlapa. No a v tieto sviatky ponuku obohatia aj vianočné časti nemenej skvelých sitkomov Joey, MAS*H a 2 baby na mizine, ale predstavia sa tiež kultoví slovenskí Susedia.

Na stope Vianoc s Markíza Krimi

Najmladšia televízia z portfólia skupiny Markíza si na svoje druhé Vianoce pripravila niečo špeciálne! Diváci si počas celého vianočného víkendu budú môcť od rána až do večera vychutnávať špeciálne vianočné epizódy obľúbených kriminálnych a detektívnych seriálov.

Vianočný Monk Foto: Markíza Krimi
Monk Vianoce Vianočný Monk

Sviatky im tak spríjemnia Dr. Brennanová a agent Booth v seriálovom hite Kosti, nezničiteľný diaľničný policajt Semir Gerkhan a legendárna Kobra 11, geniálny čudák Monk či špeciálny agent Gibbs a jeho tím v klasike NCIS – Námorný vyšetrovací úrad. V slovenskej premiére tiež diváci zistia, ako vyzerajú Vianoce v Grantchesteri (sobota 23. decembra o 15:40 hod.).

Vo večerných hodinách o 20:50 hod. pokračujú aj počas vianočného obdobia úspešné premiérové kriminálne seriály Vraždy v raji a Špecialisti. Výnimkou budú sviatočné večery 25. a 26. decembra, kedy sa skvelý americký herec a komik Steve Martin predstaví v reboote kultovej série Ružový panter.

Popoluška Čítajte aj Romantické Vianoce na Doma: Filmové novinky, koncert Karla Gotta aj nový turecký seriál

Silvester: Filmová nádielka a legendárny Maigret

Dědictví aneb Kurvahošigutntág Foto: TV Dajto
Dědictví aneb Kurvahošigutntág Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Silvester na Dajto sa ponesie v znamení zábavy už od rána vďaka kompletnej sérii siedmich legendárnych komédií zo série Policajná akadémia, večer o 21:20 hod dostane priestor kultová česká komédia Dědictví aneb Kurvahošigutntág a po polnoci hviezdne obsadené komédie Šéfovia na zabitie a Šéfovia na zabitie 2.

Rowan Atkinson ako komisár Maigret. Foto: ITV
Rowan Atkinson ako komisár Maigret. Rowan Atkinson ako komisár Maigret.

Markíza Krimi v posledný deň roka prinesie od popoludnia skvelú filmovú nádielku – Posledný prípad Sherlocka Holmesa (12:40 hod.) a Agatha Christie: Hniezdo supov (14:45 hod.), večernú ponuku ovládne Rowan Atkinson ako legendárny komisár Maigret v snímkach Maigret kladie pascu (17:00 hod.), Maigret a mŕtvy muž (19:00 hod.), Maigret a noc na križovatke (20:50 hod.) a Maigret na Montmartri (23:05 hod.)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza Krimi #TV Dajto #Vianoce 2023