Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový november: Neskutočný nával skvelých hitov. Rozhodne sa nebudete nudiť

Čo prinesie predposledný mesiac tohto roka na streamovacích službách?

02.11.2023 06:00
The Crown, koruna, Foto:
Posledná séria Koruna začne 16. novembra na Netflixe.
debata

1. The Crown (Koruna)

Definitívny začiatok konca unikátneho životopisného seriálu o Alžbete II. sa začína. Už 16. novebmra Netflix sprístupní prvú várku z posledných desiatich epizód. Následne 14. decembra bude odvysielaný zbytok častí, ktoré príbeh uzavrú. Pre Korunu je to prvý a zároveň poslednýkrát, keď streamovací gigant pristúpil na novú metódu sledovania epizód. Diváci uvidia smrť princeznej Diany, posun vzťahu Charlesa a Camilly, ale život korunných princov. Všetkému bude kraľovať samotná Alžbeta II., ktorú bude naďalej ťažiť váha koruny a rozpor medzi jej osobou a panovníčkou. Zaujímavosťou je, že tvorcovia taja, v ktorom momente sa seriál skončí, či sa dotknú smrti kráľovnej.

2. The Buccaneers

Toto bude ďalší Bridgerton! Streamovacia služba Apple TV+ sa chce zviesť na úspechu konkurenčného Netflixu a už 8. novembra uvedie drámu inšpirovanú históriou – The Buccaneers. Skupina mladých Američaniek prichádza do Anglicka na honosný bál, kde ich čaká nielen láska, ale veľké drámy.

3. Monarch: Legacy of Monsters

November bude patriť Apple TV+. Už 17. novembra dorazí k divákom vizuálne dychberúci seriál, ktorý rozšíri filmový svet okolo Godzilly a monštier, tie zdecimovali svet na striebornom plátne. Ich príbeh je však rozsiahlejší a komplikovanejší. Nový seriál prinesie nielen veľa akcie a dokonalých vizuálnych efektov, ale šokujúce zvraty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Apple TV #The Crown #Monarch: Legacy of Monsters