Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Maštalír hviezdi s Kostkovou v novom filme. Pozrite si prvý trailer komédie Nikdy nehovor nikdy

Novinka od režiséra Klamstva a producentov kinohitu Všetko alebo nič príde do kín v lete.

14.06.2023 06:00
Nikdy nehovor nikdy, Tomáš Maštalír, Tereza... Foto:
Hlavné herecké hviezdy filmu Nikdy nehovor nikdy - Tereza Kostková a Tomáš Maštalír.
debata

Film Nikdy nehovor nikdy, v ktorom popri výnimočnom česko-slovenskom obsadení hviezdia v hlavných úlohách Tereza Kostková a Tomáš Maštalír, ponúka divákom prvú video ochutnávku. Novinka od režiséra Braňa Mišíka, ktorý má na konte seriály Klamstvo, Priznanie alebo Hniezdo, a producentov kinohitov Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť či V lete ti poviem, ako sa mám, príde do kín 3. augusta.

sarah jessica parker, sex v meste, and just like that, Čítajte aj Jún na HBO Max: Nový seriálový hit, Sex v meste, ale aj filmové kúsky, ktoré musíte vidieť

Diváci sa vo filme môžu tešiť aj na Hanu Holišovú, Ondřeja Sokola, Janu Kovalčikovú, Luciu Siposovú, Juraja Hrčku, Štefana Martinoviča, Juraja „Šoko“ Tabačeka či Branislava Bystrianskeho, ako aj na doposiaľ neobjavené detské herecké talenty.

Zábery z filmu Nikdy nehovor nikdy Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Hlavné herecké hviezdy filmu Nikdy nehovor...

Režisér Braňo Mišík o spolupráci s hlavnými hrdinami prezradil, že Tereza Kostková a Tomáš Maštalír sú mimoriadni profesionáli a aj ľudsky si veľmi dobre porozumeli. „Pre mňa je pri práci veľmi dôležité, aby herec nebol ‚iba‘ herec, ale aby dokázal počúvať to, čo mu hovorím, a chápať, že každá zo situácií má aj istý ľudský rozmer. To herecké umenie sa niekedy musí podriadiť tomu, čo danou scénou chceme vypovedať. Toto v sebe obaja majú. Dokážu počúvať, nechajú sa viesť, a teda môžu vznikať veci, ktoré sú viac ako len dobre zahrané,“ dodal režisér.

niekde v európe, Čítajte aj Kedy sa od RTVS dočkáme nového seriálu? Pripravuje kriminálku, komédiu aj historickú drámu

O čom je Nikdy nehovor nikdy

Príbeh Nadi (Tereza Kostková) a Petra (Tomáš Maštalír) sa začína v čase rozpadu ich manželstiev. Petrov vzťah s manželkou (Lenka Krobotová) ochladol pre ich dlhé odlúčenie, Nadin manžel (Marek Majeský) sa zamiloval do mladšej ženy. Nevinná zrážka áut Nadi a Petra má za následok, že začnú na seba narážať aj v bežnom živote.

Naďa popri práci učiteľky vedie aj hodiny jogy. Po nevydarenom manželstve už so šťastím v láske nepočíta. Peter je po viacerých zdravotných problémoch s chrbticou nútený zmeniť svoj životný štýl a práve joga mu v tom má pomôcť. Opäť sa stretáva s Naďou a ich vzájomné sympatie sa začínajú prehlbovať.

Do ich vzťahu však vstupujú nielen ich deti, ale prihlásia sa aj exmanželia. Začína sa tak bláznivá jazda dvoch neúplných rodín, ktorá bude výzvou nielen pre hlavných hrdinov, ale aj pre ich najbližších, pretože nikdy nehovor nikdy, lebo stať sa môže všetko. Filmová novinka je však dôkazom, že všetko zlé môže byť aj na niečo dobré.

Nikdy nehovor nikdy, Tomáš Maštalír, Tereza Kostková Čítajte aj Režisér Klamstva nakrútil nový film. Do hlavnej úlohy obsadil opäť Tomáša Maštalíra

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #Tereza Kostková #Braňo Mišík #Nikdy nehovor nikdy