Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza s ďalšou výraznou zmenou v spravodajstve: Predstaví novú moderátorku Televíznych novín

Televízia Markíza v krátkom čase predstavuje divákom viaceré zmeny v spravodajstve.

24.07.2023 10:12
Štúdio Televíznych novín po rekonštrukcii Foto:
Štúdio Televíznych novín po rekonštrukcii.
debata

Len pred pár dňami dostali diváci darček v podobe nového hypermoderného spravodajského štúdia. „Po rekonštrukcii štúdia Televíznych novín máme väčšie plazmy, zlepšila sa žiarivosť aj osvetlenie a, v neposlednom rade, výsledkom je aj lepšie kameramanské snímanie moderátorov. Myslím si, že štúdio Televíznych novín je aktuálne na vysokej úrovni a nasledujeme súčasné trendy,“ zhodnotil Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Rekonštrukcia spravodajského štúdia Markízy Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Rekonštrukcia štúdia Televíznych novín.

A to nie je všetko. Od augusta spravodajstvo rozšíria aj nové podcasty. Pripravuje sériu podcastov, ktoré budú zamerané na spoločensko-politické témy. „Televízia Markíza má už niekoľko rokov vo forme podcastu úspešnú politickú diskusiu Na telo a Na telo PLUS. Toto portfólio sme sa teda rozhodli rozšíriť aj o ďalšie atraktívne tituly. O ďalších detailoch vás budeme včas informovať,“ uviedol Henrich Krejča, riaditeľ spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Séria podcastov televízie Markíza bude zameraná... Foto: TV Markíza
podcasty Markíza Séria podcastov televízie Markíza bude zameraná na spoločensko-politické témy.

Séria noviniek sa nekončí. V pondelok sa divákom po prvýkrát predstaví nová moderátorka Televíznych novín o 17. Dlhoročná redaktorka Ivana Miklánková si sadne do moderátorského kresla. Televízia zdôrazňuje, že nejde o žiadnu výmenu doterajší tvárí. Danica Nejedlá a Daniel Očenáš zostávajú naďalej tvárami podvečerného spravodajstva.

Ivana Miklánková sa v pondelok predstaví v... Foto: TV Markíza
ivana miklánková, Ivana Miklánková sa v pondelok predstaví v úlohe moderátorky Televíznych novín o 17.

„Už dnes sa v Televíznych novinách o 17-tej prvýkrát objaví naša mladá a talentovaná redaktorka Ivana Miklánková, ktorej sme sa rozhodli dať priestor vyskúšať si zasadnúť do moderátorského kresla v rámci letnej vysielacej štruktúry," uviedol Riaditeľ centra spravodajstva a publicistiky Henrich Krejča.

„Veľmi si vážim túto príležitosť a teším sa, že oficiálny koniec materskej dovolenky pre mňa prináša takúto výzvu. Budem sa snažiť uviesť reportáže mojich kolegov, ktorí na nich pracujú hodiny v teréne, čo najlepšie,“ dodáva Ivana Miklánková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Televízne noviny #TV Markíza