Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tvrdá rana pre Jojku! Markíza zlákala do Let's Dance hlavnú hviezdu Nemocnice a to nie je všetko!

Mená, ktoré postupne vytvárajú tanečnú zostavu ôsmej série Let's Dance, neprestávajú prekvapovať. Tentokrát Jojka zaškrípe zubami!

16.01.2023 09:27
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa vráti na jar tohto roka.
debata

Televízia Markíza hlási, že mužská časť zostavy je kompletná! Vonku sú posledné mená, ktoré sú naozaj veľkým prekvapením. Tvorcovia uchmatli pre seba pánov, ktorí boli respektíve ešte sú neodmysliteľnou súčasťou programov televízie JOJ. Počas jari sa však predvedú na tanečnom parkete v Let's Dance.

Jedným z nich je herec Richard Autner, ktorí sa v minulosti nakrátko objavil v seriáli Oteckovia. No do pozornosti divákov ho vyniesla Jojka vďaka divácky veľmi obľúbenej a sledovanej Nemocnici, kde stvárňuje jednu z hlavných úlohu a len minulý týždeň odštartovala novú sériu. Tá sa naďalej teší nadpriemernej sledovanosti. Ide o naozaj husársky kúsok, keď jedna z hlavných tvárí Jojky bude súčasťou ťažiskovej šou Markízy.

Richard Autner v jojkárskom seriáli Nemocnica. Foto: TV JOJ
Richard Autner, nemocnica, Richard Autner v jojkárskom seriáli Nemocnica.

„Prepodkladám, že väčšina z vás ma vidí prvýkrát v živote. Nezúfam, pretože som dostal unikátnu možnosť, za ktorú veľmi pekne ďakujem, a to, predstaviť sa vám v polohe mne najprirozdenejšej, a tou je spoločenský tanec. Spoločenský tanec, s ktorým sa stretávam pravidelne zhruba každé tri štyri roky, poväčšine na svadbe. Väčšinou tancujem zo slušnosti, prípadne z donútenia, vždy sa pri tom hanbím. Tak ale ako sa hovorí, kde je vôľa, tam je cesta alebo ako hovorí môj starší brat, tancovať síce neviem, ale keď tancujem, tak tancujem s vášňou. Takže ešte raz ďakujem za pozvanie do Let's Dance, teším sa na svoje spolutanečníčky a spolutanečníkov a pevne verím, že spolu sa nám podarí vytvoriť niečo radostné, veselé, plné hudby a tanca,” povedal k svojmu oficiálnemu ohláseniu Richard Autner.

Moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval. Foto: RTVS
Milan „Junior“ Zimnýkoval, Moderátor Milan „Junior“ Zimnýkoval.

A to nie je všetko! Na parket mieri aj rádiový spíker, moderátor Milan Junior Zimnýkoval. Ten v minulosti moderoval viaceré programy Jojky, napríklad Moja mama varí lepšie ako tvoja. Ostatné dve sezóny bol hlavnou tvárou RTVS a jej ťažiskovej šou Pečie celé Slovensko.

„Pozvánka do Let's Dance ma nesmierne potešila, pretože sa mi splnil sen. Teším sa ohromne, na druhej strane mám tak trošku obavy z toho, aby som stíhal a vládal tým, ktorí takisto tancujú v tomto ročníku a nerád by som sklamal moju tanečnú partnerku, ktorú stále nepoznám. Verím, že spoločne každú nedeľu vytvoríme príjemnú zábavu pre vás všetkých divákov televízie Markíza. Budeme sa snažiť, aby to bolo vyštrngané tak, ako má byť,“ dodal Zimnýkoval.

Ktoré známe mená sú už známe?

Prvým účinkujúcim je bývalý hokejista Marián Gáborík. Na tanečný parket sa postaví herec Mario Cimarro z úspešnej telenovely Skrytá vášeň. Tretím potvrdeným menom bol Boris Valábik. Následne tvorcovia to vzali veľkolepo a naraz odhalili až troch ďalších „tanečníkov“. Zalovili v hereckých vodách a do šou mieria tri veľké seriálové hviezdy.

Do ôsmej série Let's Dance mieri Jana Kovalčíková, ktorú si diváci môžu pamätať zo seriálov Oteckovia alebo Chatári. Ďalšieho účastníka si diváci môžu dobre pamätať z minuloročného hitu Druhá šanca, ktorý mu priniesol veľkú slávu medzi Slovákmi. Je to Viktor Ibara. Treťou potvrdenou účinkujúcou je Helena Krajčiová, ktorá sa pravidelne objavuje v slovenských seriáloch. Aktuálne sa objavuje v Chatároch a najnovšie aj v novom dennom seriáli Mama na prenájom.

Nebude chýbať ani speváčka Mária Čírová. Nateraz zostáva Markíze poodhaliť už iba zostávajúce mená ženskej časti zostavy, záhadou zostáva zloženie poroty, ale aj mená moderátorov.

Nová séria Let's Dance by mohla odštartovať začiatkom marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Junior Zimnýkoval #TV Markíza #Let's Dance #Richard Autner #televízna sezóna 2022/2023