Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ochrana tradícií vs. sloboda voľby: Nekompromisný súboj ultrakonzervatívcov a liberálov v Královi na ťahu

O víťazovi diskusie, ktorý si odnesie zlatú čašu, rozhodnú diváci.

27.02.2024 00:00
Král na ťahu Foto:
Politik, ktorý bude mať v relácii Král na ťahu najviac diváckych hlasov, získa Zlatú Královu čašu.
debata (2)

Pripravte sa na večer plný vášní a ostrých argumentov. Už dnes, v utorok 27. februára o 21:00, sa na obrazovkách ta3 objaví ďalšia epizóda relácie „Král na ťahu“ s moderátorom Braňom Králom.

Diváci budú opäť pozvaní do diania a budú mať možnosť ovplyvniť výsledok. Hlasovaním na webe ta3 rozhodnú, kto z diskutujúcich ich presvedčil najviac svojimi argumentmi. A čo je v hre? Nič menšie než Zlatá Králova čaša, ktorú si odnáša víťaz.

televízor, ovládač Čítajte aj Slováci prídu o ďalšiu českú televíziu. ČT už poslala operátorom výzvu, tentokrát nemajú na výber

Tento diel sľubuje vášnivú konfrontáciu dvoch protichodných názorov vo svete politiky a spoločenských hodnôt. Na jednej strane stojí ochrana tradičnej rodiny a záujmov, ktorých zástancovia zdôrazňujú dôležitosť ochrany života a zdravia. Na druhej strane sa nám ponúka svet liberálnych hodnôt, ktorí zdôrazňujú bezbrehú slobodu vo voľbe a rozhodovaní.

Svoje argumenty a postoje budú prezentovať hostia, ktorí sú už teraz garanciou zaujímavých diskusií. Konzervatívcov budú zastupovať Anna Záborská a Richard Vašečka, poslanci Kresťanskej únie, liberálov zase Branislav Gröhling a Mária Kolíková, poslanci za SaS. Ich rozdielne perspektívy a argumenty sľubujú súboj myšlienok a hodnôt.

Foto: TA3
Král na ťahu

Zaujíma vás, kto sa v minulosti už mohol tešiť z víťazstva a odniesť si domov túto prestížnu trofej? Doterajšími držiteľmi Zlatej Královej čaše boli ministerka hospodárstva Denisa Saková (Hlas-SD), minister obrany Robert Kaliňák (Smer-SD), minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) a bojovník Attila Végh. Kto bude nasledovať ich úspech?

Nenechajte si ujsť ostrý súboj ultrakonzervatívcov a liberálov a rozhodnite svojím hlasom o víťazovi piatej Zlatej Královej čaše.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV TA3 #Král na ťahu