Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Politici zabojujú o zlatú čašu. Král na ťahu prináša novinku, o víťazovi rozhodnú diváci v hlasovaní

Politická diskusná relácia Král na ťahu spúšťa divácke hlasovanie.

29.01.2024 00:00
Král na ťahu Foto:
Politik, ktorý bude mať v relácii Král na ťahu najviac diváckych hlasov, získa Zlatú Královu čašu.
debata (1)

Politická diskusná relácia spravodajskej televízie ta3 Král na ťahu prináša novinku. Od utorka 30. januára spúšťa v rámci relácie divácke hlasovanie: „Kto z pozvaných hostí vás svojimi argumentami v relácii Král na ťahu najviac presvedčil?“

Ten zo štvorice hostí, ktorý bude mať najviac hlasov, získa Zlatú Královu čašu pozlátenú 24 karátovým zlatom. Víťazovi bude odovzdaná v priamom prenose na záver relácie. Počas relácie moderátor Braňo Král ozrejmí pravidlá hlasovania, priebežne bude informovať o výsledkoch a na záver ohlási víťaza.

Špeciál s Ilievom Čítajte aj Moderátor Iliev sa vracia na obrazovku ta3. Politiku vymenil za novú talkšou

„Zlatá Králova čaša je vyrobenú v limitovanom počte len pre túto reláciu. Je navrhnutá a vyrobená najlepšími slovenskými sklármi. Je fúkaná do drevenej formy a po vychladnutí sa maľuje 24 karátovým zlatom, ktoré sa následne vypaľuje pri 520 stupňoch Celzia. Po výstupnej kontrole sa balí do hodvábneho papiera a ukladá do krabice, ktorá je vyrobená na mieru pre tento unikát. Čaša je univerzálna, má objem 560 mililitrov a najlepšie si z nej vychutnáte tiché alebo šumivé víno,“ približuje Oľga Dúbravská riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja ta3.

Politik, ktorý bude mať v relácii Král na ťahu... Foto: ta3
Král na ťahu Politik, ktorý bude mať v relácii Král na ťahu najviac diváckych hlasov, získa Zlatú Královu čašu.

Ako prví o zlatú Královu čašu zabojujú už zajtra, v utorok 30. januára o 21:00 hod., Tomáš Drucker, Denisa Saková, Branislav Gröhling a Karol Galek. Získa ju ten, kto svojimi argumentami presvedčí najviac divákov.

Diváci môžu hlasovať na webe ta3.com počas relácie. Z jednej IP adresy bude možné odovzdať iba jeden hlas, to znamená, že z každého počítača, tabletu, telefónu môžu zahlasovať iba jedenkrát.

Video

Večerná talkšou Král na ťahu s moderátorom Braňom Králom prináša diskusný duel dvoch proti dvom, netradičná je tým, že sa nevysiela z televízneho štúdia, ale z kaviarne. Súčasťou relácie je aj publikum, ktoré môže klásť hosťom otázky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV TA3 #Král na ťahu