Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Úspešná relácia TV Pravda mieri na obrazovku televízie ta3

Diváci spravodajskej televízie ta3 sa môžu každý týždeň tešiť na novú epizódu relácie TV Pravda Ide o nás.

01.12.2023 17:50
Ide o nás, Natália Germáni Foto:
Natália Germáni je hostkou Zdena Gáfrika v relácii Ide o nás.
debata

Diskusná relácia Ide o nás patrí medzi najúspešnejšie relácie TV Pravda. Moderátor Zdeno Gáfrik sa v nej rozpráva so zaujímavými osobnosťami o vzťahoch, spoločenských fenoménoch a témach, ktoré tvarujú náš život. Premiéru na TV Pravda mala v júni 2021 a doposiaľ má na konte už 66 odvysielaných epizód. Od piatku 1. decembra si ju budú môcť pozrieť aj diváci spravodajskej televízie ta3.

"Prvou reláciou zo série Ide o nás, ktorú uvidia diváci ta3, bude rozhovor s herečkou Natáliou Germáni o nakrúcaní filmu Jej telo, ktorý prináša životný príbeh niekdajšej českej profesionálnej športovkyne a neskôr úspešnej pornohviezdy. Budúci týždeň sa môžu diváci ta3 a TV Pravda tešiť na rozhovor s Lukášom Frlajsom, ktorý stvárňuje v novej Perinbabe hlavnú postavu Lukáša, syna Alžbetky a Jakuba. Do konca roka prinesieme každý týždeň nový zaujímavý rozhovor,“ približuje moderátor relácie Ide o nás Zdeno Gáfrik.

Lukáš Frlajs je hosťom Zdena Gáfrika v relácii... Foto: TV Pravda
Ide o nás, Lukáš Frlajs Lukáš Frlajs je hosťom Zdena Gáfrika v relácii Ide o nás.

„Reláciu Ide o nás budeme do konca roka vysielať pod hlavičkou Štúdio ta3 v týždňovej periodicite. Premiéru bude mať v piatok 1. decembra o 19:30 hod, a v repríze si ju môžu diváci pozrieť vždy v sobotu o 6:30 a 11:30 hod.“, dopĺňa Oľga Dúbravská, riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja televízie ta3.

Od nového roka sa budú diváci ta3 stretávať so Zdenom Gáfrikom aj v rannom vysielaní, a to raz týždenne v rámci slotu venovanému šoubiznisu, lifestylu a kultúre.

Iliev Čítajte rozhovor Iliev z ta3 prvýkrát o svojej novej relácii: Energiu už nechcem míňať na politikov

Relácia Ide o nás je z cyklu relácii TV Pravda ako sú Ide o pravdu, Ide o peniaze, Ide o právo alebo Ide o zdravie. Z posledných relácií Ide o nás patria medzi najúspešnejšie exkluzívne rozhovory s herečkou Janou Kovalčikovou o seriáli Dunaj, divadle, ale aj rodovej rovnosti a politike, alebo s Adamom Pavlovčinom známym pod umeleckým menom Adonxs o hudbe, kariére či LGBTI+ komunite.

Ide o nás s Janou Kovalčikovou
Video
Ide o nás s Adamom Pavlovčinom
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Pravda #Ide o nás #TV TA3