Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rekordný záujem o najdrsnejšiu reality šou sveta: Poznáme dátum štartu novej série!

Po roku sa opäť vracia drsná reality šou natočená v exotike.

02.02.2024 06:00
Survivor Foto:
Tretia séria Survivora sa blíži!
debata

Do novej série Survivora sa prihlásilo takmer 10-tisíc záujemcov, z ktorých bolo viac ako osemsto vybraných na kastingové kolá. Museli prejsť štvormesačným výberovým procesom, ktorý preveril ich fyzickú aj psychickú odolnosť, adaptabilitu, šikovnosť, ale aj kreativitu poradiť si v nečakaných situáciách. V súboji o prežitie sa tento rok stretnú tí najvýraznejší a najodhodlanejší zažiť jedinečné a neopakovateľné dobrodružstvo.

Noví súťažiaci sa v tejto sezóne nemôžu spoliehať na to, čo poznajú z predchádzajúceho ročníka. Nová séria totiž prinesie veľa prekvapení. Už prvý súboj ukáže, ako sú pripravení prežiť v tých najdrsnejších podmienkach. Podmienky na ostrove, ktoré na súťažiacich čakajú, budú pripomínať prežitie na opustenom ostrove so všetkým, čo k tomu patrí. Budú musieť vydržať bez výdobytkov 21. storočia, svojich blízkych, jedla alebo toalety, mydla a dokonca aj bez zubnej kefky. A bude ich skúšať aj samotná príroda. Budú musieť bojovať s meniacim sa počasím, spaľujúcou horúčavou, extrémnou vlhkosťou a otravným hmyzom.

Okrem ťažkých podmienok súťažiacich čaká aj taktický boj, v ktorom budú musieť mať uši aj oči neustále na stopkách a budú sa snažiť preľstiť a zdolať svojich súperov. Tých najodolnejších čaká viac ako 70 dní prežitia na pustom ostrove. A cesta za víťazstvom nebude jednoduchá. Vyhrať môže iba jeden z nich. Ten získa rozprávkovú finančnú výhru 100 000 eur a titul Survivor Česko & Slovensko 2024.

Touto jedinečnou skúsenosťou prevedie súťažiacich opäť obľúbený Ondřej Novotný a bude im oporou aj autoritou pri výzvach aj na kmeňových radách.

„Reality šou sa na Voyo dlhodobo tešia mimoriadne vysokej obľube a Survivor v tomto smere nie je výnimkou. Nový ročník tejto fyzicky aj psychicky extrémne náročnej šou divákom a diváčkam sprostredkuje ďalšie nezabudnuteľné dobrodružstvo z exotického prostredia Dominikánskej republiky. Aj tento rok uvedieme Survivora exkluzívne iba na Voyo, ktoré už na Slovensku a v Česku pokorilo hranicu 650 000 predpla­titeľov, a verím že aj vďaka tejto šou mnohí ďalší pribudnú,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a skupiny Nova.

Tretia séria reality šou Survivor Česko a Slovensko odštartuje na Voyo už 27. februára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #Survivor Česko a Slovensko #televízna sezóna 2023/2024