Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na toto fanúšikovia kultového seriálu čakali roky: Nové časti prichádzajú a dostupné sú aj pre Slovákov

Frasier sa opäť hlási o slovo!

03.11.2023 06:00
frasier, Foto:
Nové pokračovanie Frasiera je dostupné od 3. novembra na streamovacej platforme SkyShowtime.
debata (1)

Nový desaťdielny seriál, natočený pred živým obecenstvom v štúdiách Paramount Studios v Los Angeles, sleduje Frasiera Cranea (Grammer) v ďalšej kapitole jeho života, keď sa vracia do Bostonu, kde ho čakajú nové výzvy, nové vzťahy a jeden alebo dva staré sny, ktoré si chce konečne splniť. Frasier je opäť v budove!

Big Brother, Čítajte aj Reštart svetovej šou sa blíži: Je známe meno moderátora. Stane sa niečo, čo v televízii ešte nebolo

Okrem Grammera si v novom seriáli zahrajú Jack Cutmore-Scott ako Frasierov syn Freddy; Nicholas Lyndhurst ako Frasierov starý kamarát z vysokej školy, z ktorého sa stal univerzitný profesor Alan; Toks Olagundoye ako Olivia, Alanova kolegyňa a vedúca katedry psychológie na univerzite; Jess Salgueiro ako Freddyho spolubývajúca Eve; a Anders Keith ako Frasierov synovec David.

O 5 minút 12 Čítajte aj Moderátorské zemetrasenie v RTVS nemá konca: Po hlavnom spravodajstve sa mení aj najsledovanejšia politická relácia

Nové epizódy budú dostupné od 3. novembra na streamovacej platforme SkyShowtime.

Tento rok uplynie 30 rokov od prvej televíznej premiéry pôvodného seriálu Frasier, ktorý stále drží rekord v počte získaných cien Emmy za komediálny seriál s 37 víťazstvami a 107 nomináciami. Pôvodný seriál je možné tiež sledovať na SkyShowtime.

The Crown, koruna, Čítajte aj Seriálový november: Neskutočný nával skvelých hitov. Rozhodne sa nebudete nudiť

Frasier je autorským dielom Chrisa Harrisa (How I Met Your Mother) a Joea Cristalliho (Life in Pieces), ktorí sú výkonnými producentmi spolu s Kelsey Grammerom, Tomom Russom a Jordanom McMahonom. Seriál je distribuovaný spoločnosťou CBS Studios v spolupráci s Grammerovou spoločnosťou Grammnet NH Productions. Prvé dve epizódy nového seriálu režíruje legendárny režisér a televízny tvorca James Burrows, ktorý je známy najmä ako spoluautor, výkonný producent a režisér kritikmi uznávaného seriálu Cheers, ako aj pôvodných seriálov Frasier, Will & Grace a Dear John.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Frasier #SkyShowtime