Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pôvodne stála 5 dolárov, teraz má obrovskú cenu. Do dražby ide sukňa zo Sexu v meste

Model sa môže predať až za 12 000 dolárov.

11.01.2024 17:33
sex v meste Foto:
Sex v meste
debata

Do dražby ide biela tylová sukňa, v ktorej hlavná hrdinka seriálu Sex v meste v titulkovej sekvencii beží ulicami New Yorku. Jeden z najznámejších modelov, ktorý v podaní herečky Sarah Jessicy Parkerovej pripravila protagonistka Carrie Bradshawová, sa môže predať až za 12 000 dolárov, odhaduje aukčná sieň Julien’s.

NOISE artillery Čítajte viac Šéf dabingového štúdia: Český dabing má históriu, nemožno ale tvrdiť, že je aktuálne lepší ako ten náš

Dražba sa uskutoční 18. januára, záujemcovia ale môžu vopred prihadzovať online. Cena vrstvenej sukne v baletnom štýle sa zatiaľ vyšplhala na 9000 dolárov, pritom pôvodne stála len zlomok tejto sumy. Kostymérka sukňu údajne objavila vo výpredaji za päť dolárov a herečka si ju obliekla spoločne so saténovým opaskom a ružovým tielkom.

V aukcii sa ponúka aj mnoho ďalších rób a doplnkov, ktoré pôvodne vlastnili slávne ženy. Predávať sa budú napríklad nežné koktejlové šaty princeznej Diany, zelený kostým od značky Givenchy, ktorý vlastnila monacká kňažná Grace, alebo večerná róba herečky Elizabeth Taylorovej.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sex v meste