Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký premiérový deň: Prvý slovenský seriál pre svetovú streamovaciu službu je konečne tu

Slovenská miniséria Víťaz má premiéru 4. septembra na streamovacej platforme SkyShowtime.

04.09.2023 06:00
víťaz, Foto:
Záber zo seriálu Víťaz.
debata
Jan Hřebejk Čítajte rozhovor Režisér Hřebejk o seriáli Víťaz: Náš premiér je egocentrik a narcista ako mnohí špičkoví politici, no divákov pobaví

Víťaz je pútavá rodinná komédia, ktorá sleduje život Viktora Hudáka (Ady Hajdu), bývalého premiéra malej európskej krajiny, ktorý sa po desaťročí snaží získať späť srdcia svojej rodiny, ktorú počas svojej politickej kariéry zanedbával. Snaží sa začleniť do bežných činností a zároveň sa pokúša získať späť náklonnosť svojich dcér a manželky. Jeho cesta je však plná nečakaných a úplne nových každodenných výziev, ktoré niekedy prekonávajú tie, s ktorými sa stretol počas svojho pôsobenia v parlamente.

Seriál s dokonalou kombináciou humoru a drámy skúma dobrodružnú cestu Viktora, jeho dcér, manželky a najbližších.

Postavy zo seriálu Víťaz na SkyShowtime Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Rebeka Rigová ako Hanka v seriáli Víťaz na...

Viktor Hudák (Ady Hajdu) čelí po odchode z politiky výzve prispôsobiť sa bežnému životu. Jeho samoľúbosť a svojský zmysel pre humor mu komplikujú snahu o obnovenie vzťahov so svojou nezávislou manželkou a tromi dcérami.

Saša (Ivana Chýlková) je Viktorova manželka. Má v sebe iskru silnej ženy, ktorá balansuje medzi náročnou kariérou, domácimi povinnosťami a materstvom. Napriek tomu všetkému dokáže zabezpečiť stabilitu a vrúcnu náruč celej svojej rodine.

Barbora (Natalia Germani) je Viktorova najstaršia dcéra, ktorá sa dala na politickú kariéru po vzore jej otca. Je to vytrvalá, nesmierne pracovitá mama dvoch detí a zaneprázdnená manželka, ktorá sa snaží usporiadať si svoje priority.

Adela (Petra Dubayová), prostredná dcéra, je bystrá mladá žena, ktorá túži po láske a prechádza typickými tínedžerskými výzvami, pričom sa vyrovnáva s politickým odkazom svojho otca. Miluje svoju rodinu a čelí dilemám, ktoré sa zhodujú so starosťami mladých dievčat.

Hanka (Rebeka Rigová), najmladšia dcéra, čelí skúškam dospievania a otcovej snahe o opätovné zblíženie. Skúša hranice toho, čo jej rodičia dovolia. Napriek tomu má milú, slušnú a pokojnú povahu.

Dôležitými postavami, ktoré ovplyvňujú Viktora a jeho najbližšiu rodinu, sú taktiež:

Tomáš (Noël Czuczor), Barborin manžel, ktorý ju podporuje a stará sa o ich deti, zatiaľ čo sa ona venuje svojej kariére. Jeho cesta zahŕňa hľadanie svojho miesta v ich dynamickom vzťahu, vyrovnávanie sa s neistotou a snahu o silnejšiu úlohu v rodinných rozhodnutiach. Tomáš si želá mať harmonický domov.

Michal Mráz (Milan Ondrík), nový premiér, je odhodlaný priniesť radikálnu zmenu prostredníctvom inovatívnych zákonov. Je neoblomný, ambiciózny a na ceste za úspechom ho nezastaví nič, dokonca ani to, že jeho správanie môže rozdeliť rodinu Hudákovcov, členov politickej strany či občanov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál Víťaz #SkyShowtime #televízna sezóna 2023/2024