Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nielen Netflix, ale aj Disney+ boduje medzi divákmi! Táto miniséria búra rekordy

Disney+ vypustilo do sveta zaručený seriálový hit a diváci to ocenili. Streamovacia služba má na konte nový rekord.

08.06.2022 07:00
obi-wan kenobi, kenobi, ewan mcgregor, Foto:
Fanúšikovia Star Wars sú nadšení, špeciálna miniséria o Obi-Wan Kenobim a Darth Vaderovi slávi úspechy.
debata

Kým sa v minulých dňoch Netflix pochválil vlastným megaúspechom, keď štvrtá séria Stranger Things zbúrala všetky doterajšie rekordy sledovannosti a stala sa jednoznačne najsledovanejším anglicky hovoriacim seriálom sveta. Za prvý premiérový víkend zaznamenal hit z dielne Netflixu 287 miliónov hodín sledovania. Nezaostala ani streamovacia platforma Disney+, ktorá od 14. júna bude dostupná aj Slovensko.

stranger things, Čítajte aj Seriálový svet je hore nohami! Netflix s týmto hitom zbúral všetky rekordy sledovanosti

V rovnaký deň ako Netflix, uviedla svoju prémiovú minisériu Obi-Wan Kenobi, ktorá je priamym pokračovaním filmovej Star Wars ságy. Táto séria je doslova splneným snom každého fanúšika a nič iné ako megaúspech sa od nej nečakalo.

mera, jack sparrow, Čítajte aj Vojna Depp vs. Heard má dôsledky: Skončia sa ich kariéry na smetisku filmových dejín?

Miniséria Obi-Wan Kenobi sa dejovo odohráva medzi Epizóda III. a IV. Obi-Wan po páde Jediov a nástupu Dartha Vadera žije v exile na planéte Tatooine, kde dohliada na malého Luka Skywalkera, aby ho jeho diabolský otec nikdy nenašiel. Ubehlo už desať rokov od ikonického súboja, keď sa Anakin Skywalker premenil na Vadera. Lenže tvorcovia sa rozhodli príbeh týchto dvoch postáv poriadne rozvinúť a obohatiť. Nový seriál sľubuje filmové spracovanie, dokonalé efekty, hutný príbeh a dokonca viaceré strety medzi niekdajšími najlepšími priateľmi. A to sa aj do bodky stalo!

Johnny Depp Čítajte aj Johnny Depp sa pripojil na TikTok. Za deň nazbieral milióny followerov

Galaxii vládne tvrdou rukou Darth Vader a je silnejší ako kedykoľvek predtým. Obi-Wan Kenobiho čaká nečakané dobrodružstvo, keďže Inkvizítor má za úlohu nájsť posledných Jediov a zabiť ich. On ako jeden z posledných preživších preto musí opustiť púštnu planétu a tomuto zabrániť. Netuší však, že sa opäť stretne zoči-voči so svojim učencom a jeho najväčším sklamaním.

Tento seriál je stelesnenou dokonalosťou pre každého fanúšika Star Wars. A fanúšikovia Disney+ ocenili. Prvé dve epizódy, ktoré boli sprístupnené ako rozšírená premiéra seriálu sa stali najsledovanejšou premiérou v histórii Disney+. Narozdiel od Netflixu, Disney nezverejnil konkrétne čísla sledovanosti, čo je škoda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Star Wars #Disney+ #seriál Obi-Wan Kenobi