Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianočné seriálové prekvapenia sa nekončia: Markíza ponúkne divákom toto...

Po Pánovi profesorovi a Dunaji sa tento rok špeciálnej vianočnej epizódy dočká aj Mama na prenájom!

11.12.2023 06:00
mama na prenájom, Foto:
Záber z vianočného špeciálu Mamy na prenájom.
debata

Kým ostatné roky boli diváci zvyknutí na špeciály Susedov, Oteckov, Hornej Dolnej alebo Sestričiek, všetky menované tituly sa už nevysielajú a ukončili svoje seriálové príbehy. Tento rok sa obrazovkami prehnala vianočná epizóda Pána profesora, ktorá ukázala študentov gymnázia Staromestská a ich príbeh o spore medzi Ráczom a jeho pravou rukou Irenkou. Nevedia sa zhodnúť, či študenti gymnázia Staromestská dokážu prejaviť empatiu voči iným a urobiť dobrý skutok.

To nebolo všetko. Najsledovanejší seriál súčasnosti takisto predstavil vianočnú časť. Dunaj, k vašim službám. V roku 1940 začínala Chanuka, židovský sviatok svetiel, presne na Štedrý deň – 24.decembra. Vyzerá to tak, že ako kresťania, tak aj Židia, budú v seriáli svoje sviatky oslavovať v tých istých dňoch… ibaže by si gardisti povedali, že teraz je ten správny čas, aby Židia zažili sviatky, na ktoré nikdy nezabudnú. Všetko však dopadlo dobre a udial sa vianočný zázrak a zlo bolo porazené.

Takto vyzerá vianočná Mama na prenájom! Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Záber z vianočného špeciálu Mamy na prenájom.

Už 11. decembra o 20:30 televízia Markíza uvedie vianočnú epizódy Mamy na prenájom. O čom bude tento špeciál?

Vianoce už klopú aj na dvere Tomanovcov a Vernerovcov. Na prvý pohľad je všetko pripravené, idylickú atmosféru však začína komplikovať jedna nepríjemnosť za druhou: Beátine tehotenské obtiaže, svojhlavá Lucia a hlavne Hanka, ktorá si na poslednú chvíľu zmyslela ešte jeden darček, akurát nikomu nechce povedať, aký. Rodina je rozdelená a hrozí, že tohtoročné Vianoce nebudú ani šťastné, ani veselé. A čo je najhoršie, záchranu Vianoc má v rukách tá najmenej spoľahlivá osoba z celej veľkej Tomanovsko-Vernerovskej rodiny.

Dobrou správou je, že Mama na prenájom sa vráti s treťou sériou po vianočnej pauze v januári.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Mama na prenájom #Vianoce 2023