Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

K divákom mieri netradičný seriál nielen s Koleníkom: S teroristami sa (ne)vyjednáva!

Streamovacia služba Voyo chystá pre divákov ďalšiu seriálovú lahôdku.

20.10.2023 06:00
extraktori, štáfek, Foto:
Extraktori dorazia na Voyo už 27. októbra.
debata

Po ambicióznej Vedme už 27. októbra dorazí na Voyo ďalší pôvodný seriál s názvom Extraktori. Hovorí sa, že s teroristami sa nevyjednáva? Opak je pravdou. S teroristami vyjednávajú všetky vlády sveta, aj keď sa tým verejne nechvália. V zákulisí takýchto rokovaní sa odohrávajú dramatické zvraty, napínavé situácie aj častokrát kontroverzné súboje ľudských vôlí a eg.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Ďalšia kultová reality šou sa dočká reštartu: Markíza čoskoro vytasí na divákov tento tromf!

Špeciálna jednotka Extraktorov sa zaoberá prípadmi ohrozených Čechov v zahraničí. Spolupracuje s medzinárodnými vládnymi organizáciami a pomáha riešiť problémy, ktoré sa nedajú vyriešiť úplne oficiálnou cestou. Príbeh šesťdielneho špionážneho trileru stojí na starostlivo rešeršovaných faktoch i dobrých znalostiach z prostredia tajných služieb aj vysokej politiky. V tomto ohľade tvorcovia využili hneď niekoľko odborných poradcov a konzultantov, aby výsledná podoba bola autentická.

duch, Čítajte aj Jojka ukázala nový seriál: Duch nateraz nevystrašil, nepobavil. Potrebuje nájsť iskru

V hlavných úlohách členov špeciálnej jednotky českej rozviedky sa objavia Pavla Gajdošíková, Jakub Štáfek a Jan Révai. V seriáli bude mať zastúpenie aj Slovensko. V úlohe prokurátora sa predstaví Ján Koleník. „Rád sa v rolách trochu upokojím, som rád, že už v scénach nemusím len behať a preskakovať ploty. Naopak, môj hrdina je veľmi racionálny, pokojný. Podobnými predobrazmi sme obklopení v médiách, veľmi ma tá oblasť zaujíma či už ako diváka, čitateľa a teraz aj ako herca,“ hovorí o svojej postave Koleník.

Klingerka Čítajte aj Bratislava s ďalším novým mrakodrapom: Začína sa výstavba megaprojektu, ktorý vytvorí novú mestskú štvrť

„Extraktori sú o špeciálnej jednotke českej rozviedky, ktorá v prípade, keď sa nejaký Čech v zahraničí dostane do vážnych problémov, tak vie a môže zasiahnuť, prípadne toho človeka ‚extrahuje‘ z krajiny, v ktorej má problémy. Sama som veľkou fanúšičkou špionážnych seriálov a bol môj sen niečo také točiť. V každej epizóde sa objaví minimálne jedna akčná scéna, čo má, samozrejme, vysoké nároky na prípravu a produkciu,“ hovorí Lenka Szántó, kreatívna producentka Voyo a spoluautorka námetu seriálu, ktorý je inšpirovaný viacerými skutočnými udalosťami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Voyo #seriál Extraktori #televízna sezóna 2023/2024