Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojkárska Nemocnica sa musí zmieriť s novou realitou: Predbiehajú ju až dva seriály

Silnejúca podvečerná Mama na prenájom už predbieha aj Nemocnicu, ktorú Jojka ponúka v hlavnom vysielacom čase.

10.10.2023 06:00
mama na prenájom, Foto:
Mama na prenájom v posledných týždňoch zaznamenáva rast sledovanosti.
debata

Dobový seriál Dunaj, k vašim službám sa na obrazovkách televízie Markíza teší výraznému diváckemu úspechu a na konto si pripísal ďalšie víťazstvo. V utorok 3. októbra 2023 sa v oboch hlavných cieľových skupinách stal absolútne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc a opäť tak porazil konkurenčný seriál Nemocnica na Jojke.

rany z lásky, Čítajte aj Nával legendárnych telenoviel sa nekončí: Na obrazovky mieri seriál s ikonickou dvojicou

Trinásta premiérová epizóda 3. série Dunaja v cieľovej skupine 12 – 54 zvíťazila s ratingom 7,9% a nadpriemerným trhovým podielom 27,9%. Nemocnica v rovnakej cieľovej skupine nemala šancu s podielom na trhu iba 13,9%. Celkovo Dunaj pritiahol k obrazovkám fantastických 491-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v čase vysielania zasiahla až 623-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

rodina, obývačka, televízor, sledovanie TV Čítajte aj September priniesol nového seriálového lídra aj prvý prepadák sezóny. Záver mesiaca ovládol maratón predvolebných diskusií

Jednotkou na trhu v čase vysielania bola aj nasledujúca reality šou Farma. Táto epizóda zaznamenala víťazný rating 3,8% a trhový podiel 22,2% v cieľovej skupine 12 – 54. Tomáš a Diana na Jojke dosiahla podiel na trhu iba 8,2% v cieľovke 12 – 54 a Polnočná spoveď (share 5,5% v CS 12 – 54).

duch, Čítajte aj Jojka poriadne dupne na plyn: Svoj nový seriál ponúkne divákom nečakane skoro

Druhým najsledovanejším seriálom na trhu sa v utorok stala podvečerná Mama na prenájom, ktorá si pripísala rating 5,1% a nadpriemerný trhový podiel 26,6% v cieľovej skupine 12 – 54. Epizódu si vychutnalo celkovo 329-tisíc divákov, pričom aspoň na tri minúty si ju zaplo 444-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

V oboch hlavných cieľových skupinách tak seriál v rebríčku sledovanosti predstihol nielen konkurenčnú šou Bez servítky, ale aj večerný seriál Nemocnica.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #TV Markíza #seriál Nemocnica #seriál Mama na prenájom #seriál Dunaj k vašim službám