Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia šou Ruža pre nevestu pozor! Čoskoro príde čosi nepríjemné...

Hľadanie pravej lásky sa čoskoro zadrhne.

21.03.2024 00:00
ruža pre nevestu, Foto:
Ruža pre nevestu čoskoro dostane prestávku vo vysielaní.
debata

Fanúšikovia Ruže pre nevestu sa musia pripraviť na nepríjemnú pauzu vo vysielaní. Už počas nadchádzajúcej Veľkej noci ich obľúbená reality šou dostane vynútenú prestávku. Následne sa vráti až začiatkom apríla. Veľký piatok (29.3.) bude patriť filmom a veľkonočnej programovej štruktúre.

Avšak dobrou správou je, že diváci sa môžu tešiť ešte na jednu epizódu, tento piatok, pred veľkonočnou prestávkou. Druhá séria si opäť drží svoje stabilné čísla. Minulý piatok, keď sa vysielala druhá epizóda, tak v cieľovke 13 – 55 šou uhrala 4,7% sledovanosť s 18,4% podielom na trhu, celkovo pri obrazovkách sedelo 251-tisíc divákov. Zaujímavosťou je, že dosiahla takmer rovnaké čísla ako samotná premiéra. Ako sa uviedla prvá epizóda novej série? V cieľovej skupine 13 – 55 spomínaná epizóda uhrala 4,7% sledovanosť s 18,2% podielom na trhu.

Šou však našla premožiteľa v rámci nespravodajských programov. V oboch cieľových skupinách ju predbehla RTVS s premiérovou epizódou Milujem Slovensko. V komerčnej cieľovke 13 – 55 uhrala 5% sledovanosť s 17,4% podielom, pri obrazovkách sedelo 344-tisíc divákov.

Ako sa darilo prvej sérii?

Najväčší úspech zaznamenala desiata epizóda vysielaná v polovici mája 2023. V cieľovej skupine 12 – 54 dosiahla Ruža pre nevestu rekordný rating 5,8% a rovnako aj doposiaľ najvyšší trhový podiel 22,5%. Súboj žien o srdce Tomáša Tarra si tentoraz nenechalo ujsť taktiež rekordných 309-tisíc divákov, pričom relácia mala dosah až na 518-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Štandardne sa šou hýbala medzi 3 – 4% sledovanosť v mladšom publiku. Relácia však značne bodovala na streamovacej platforme Voyo. Je teda pravdepodobné, že ak bude druhá séria, tak bude primárne vyrábaná práve pre Voyo podobne ako Survivor alebo Big Brother.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Ruža pre nevestu