Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízne hľadanie lásky je opäť tu! Samotu som si užíval, prišiel čas nájsť tú pravú, hovorí nový televízny ženích

Svetový fenomén medzi reality šou sa vracia na slovenské televízne obrazovky.

08.03.2024 06:00
Radko Urbaynak, ruža pre nevestu, Foto:
V druhej sérii bude Radko Urbanyak hľadať tú pravú.
debata (1)

Ruža pre nevestu je späť! Televízia Markíza uvedie už 8. marca večer prvú epizódu druhej série reality šou plnej lásky. The Bachelor je jednou z najobľúbenejších a najdlhšie vysielaných zoznamovacích šou na svete. Tvorcom formátu je americký producent a scenárista Mike Fleiss, medzinárodne ho distribuuje spoločnosť Warner Bros. International Television Production. Lokálne adaptácie vznikli v takmer 40 krajinách po celom svete vrátane Nemecka, Ukrajiny, Švajčiarska, Austrálie či Švédska. V domovských Spojených štátoch bola ohlásená už 28. séria tejto úspešnej šou. Predplatitelia streamovacej služby Voyo si nové epizódy užijú s týždenným predstihom.

Na ceste plnej dobrodružstva, exotiky, vzrušujúcich stretnutí, emócií, ale aj intríg stretne príťažlivý a úspešný 34-ročný podnikateľ Radko Urbanyak celkovo 18 žien, s ktorými sa bude v priebehu 12 epizód postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku.

„Ponuka účinkovať v šou Ruža pre nevestu prišla nečakane a zo začiatku som neveril, že je myslená vážne. Slovenský formát som nepoznal, takže rozhodnutie byť súčasťou projektu nepadlo ihneď, ale po viacerých rozhovoroch s mojimi najbližšími, najmä maminou, ktorá šou Ruža pre nevestu poznala. Dlhodobo žijem v zahraničí, kde mi popri práci nezostáva veľa času na hľadanie lásky. Aj to bol dôvod, prečo som kývol na ponuku TV Markíza využiť možnosť stretnúť svoju spriaznenú dušu prostredníctvom tejto šou,“ hovorí podnikateľ.

Radko Urbanyak sa narodil v Banskej Bystrici, už desať rokov však žije v nórskom Osle, kde je spolumajiteľom niekoľkých luxusných barov. Napriek tomu, že nikdy nemal núdzu o ženy, zatiaľ sa mu nepodarilo nájsť životnú lásku.

„Na dlhodobý vzťah som ešte nenašiel tú pravú. Všetok svoj čas venujem práci, ktorá je pre mňa prioritou, a tak aj celú pozornosť sústredím tam. Bol som v štádiu života, kedy som si samotu užíval a vyhovovalo mi to. Cítim však, že možno už prišiel ten pravý čas aj na lásku. Tak uvidíme, či stretnem tú pravú,“ zhodnotil.

A ako si Radko predstavuje svoju budúcu životnú partnerku? „To je ťažká otázka. Mala by mať podobné vlastnosti ako ja – byť pracovitá, cieľavedomá, mať vzťah k športu, byť inteligentná, nech sa máme o čom rozprávať. A musí, samozrejme, ovládať angličtinu. To je pre mňa základ, aby si mala čo povedať s mojimi kamarátmi. Nemám vyslovene požiadavky na výzor, ale atraktivita by tam nemala chýbať. Nemám rád lenivé, nič nerobiace ženy, ktoré nonstop pozerajú do telefónu,“ zamyslel sa.

Romantická reality šou Ruža pre nevestu dospela v piatok 2. júna 2023 na obrazovkách televízie Markíza do svojho veľkého finále. V tejto komerčnej cieľovej skupine dosiahlo vyvrcholenie Ruže pre nevestu druhý najvyšší rating 5,4% a rovnako aj druhý najlepší podiel na trhu 22%. Finále sledovalo v piatok absolútne rekordných 316-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom dosah malo až na 542-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Čo prinesie prvá epizóda?

Už v piatok večer sa 34-ročný podnikateľ Radko Urbanyak zoznámi s 18-timi dievčatami, ktoré zabojujú o jeho priazeň a možno aj srdce. Každá z nich ho bude chcieť zaujať už na prvý pohľad – či už svojím výzorom, správaním alebo darčekom. Niektoré dievčatá si pre Radka pripravili skutočne prekvapivé darčeky – jedna z nich sa dokonca sama nechala zabaliť ako darček, ďalšia dievčina chcela Radka zaujať sabrážou (technika otvárania fliaš šampanského šabľou) – nervozita alebo možno aj tropické počasie napokon spôsobili, že fľaša jej doslova „vybuchla“ v rukách.

O poriadne dramatickú situáciu sa postará aj mladá ambiciózna študentka Sára (24) – tá sa neprišla Radkovi predstaviť na úvodný ceremoniál, nečakané zdravotné problémy ohrozili jej účasť v šou, ostatné dievčatá začali rozmýšľať, či to nespravila iba kvôli tomu, aby na seba upútala pozornosť. Už v úvodnej epizóde nebude núdza o poriadnu drámu, dievčatá budú mať medzi sebou prvé hádky a konflikty, slzy aj sklamania.

V tejto sérii karty zamieša aj ďalšia novinka – keďže Radko má na spoznanie dievčat veľmi málo času, štáb na pomoc privolal tzv. tajnú agentku. Jej úlohou nie je bojovať o srdce nádejného ženích, ale pomôcť mu lepšie spoznať dievčatá a ich zámery – zaujímať sa o ne, o ich emócie, náladu a trápenie, byť láskavá a reflektujúca. Tajná agentka bude pozorovať, ako sa dievčatá správajú aj vtedy, keď tam nie sú kamery, a s ktorým z dievčat by to mohlo atraktívnemu podnikateľovi naozaj vyjsť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Ruža pre nevestu #televízna sezóna 2023/2024