Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Známou sa stala vďaka Druhej šanci, zaujala v seriáli Zrada. A teraz dostala šancu v Česku!

Sympatická herečka Barbora Bezáková sa predstaví v novom českom seriáli.

16.02.2024 06:00
Barbora Bezáková Foto:
Herečka Barbora Bezáková sa stala známou vďaka postave doktorky Lujzy Eliášovej v seriálovom hite Druhá šanca.
debata

Nový rok plný premiér českých seriálových noviniek nepoľavuje vo svojom tempe. Najnovšie poteší divákov televízny kanál Prima PLUS, kde sa vracia jeden z najobľúbenejších seriálov z tvorby skupiny Prima.

David Matásek sa vracia v úlohe Poldu v už šiestej sérii rovnomenného seriálu. Sekundovať mu opäť bude Vladimír Polívka a cestu späť k polícii si našiel aj Igor Orozovič. Nové epizódy seriálu budú mať premiéru už v stredu 21. februára.

Vytoč môjho agenta Čítajte aj Seriálový hit Netflixu dostal nový domov: Call My Agent v česko-slovenskej podobe nesklame

Dvojnásobné slovenské zastúpenie

V seriáli sa predstavujú až dve slovenské herečky. Jana Kolesárová sa vracia v úlohe Táni ako šéfky policajného tímu. Novú postavu v seriáli stvárni sympatická Barbora Bezáková, ktorá sa usadí v laboratóriu ako veľmi múdra a vtipná mladá docentka Tereza Slámová, ktorej sa bude v ordinácii striedať jeden klient za druhým.

Barbora Bezáková v seriáli Polda VI Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Herečka Barbora Bezáková.

Barbora Bezáková vyštudovala herectvo v Brne a od vysokoškolských čias žije v Česku, kde účinkuje v rôznych divadlách. „Študovala som na brnianskej JAMU, som tu už od osemnástich rokov. Som rada, keď ma niekto pochváli, že na mojej češtine nie je počuť slovenský prízvuk. Dávam si záležať,“ priznáva herečka, ktorá nakrúca aj na Slovensku.

Diváci si ju pamätajú zo seriálu Druhá šanca, kde stvárnila postavu energickej doktorky Lujzy Eliášovej, najnovšie sa objavuje v seriáli Zrada. Polda nie je jej prvý český seriál, objavila sa aj v seriáli TV Nova Specialisté, kde stvárnila epizódnu postavu Simony Kotrbovej.

Osem epizód, osem vrážd

Šiesta séria Poldu prinesie osem dielov, osem vrážd a, samozrejme, predstaví v novom svetle aj životy hlavných hrdinov. Po odchode šéfa Martina Fišera (Ondřej Pavelka) do dôchodku bude Michal riešiť, či tiež nepatrí do starého železa. Po rozchode s Táňou (Jana Kolesárová), ktorá sa stala jeho nadriadenou, sa upol k úlohe dedka a po svojom sa pokúšal zlepiť rozpadnuté manželstvo dcéry Míši (Elizaveta Maximová).

lets dance, let´s dance, Čítajte aj Pastva pre oči! Markíza na ničom nešetrila, takto vyzerá luxusná verzia jarnej šou

Vyšetrovanie privedie tím kriminalistov do zákulisia nakrúcania televízneho seriálu, kde došlo k vražde scenáristky, na golfové ihrisko, do sveta realitných maklérov, k rockovej kapele, na lov či do barbershopu. Štáb sa vypravil na štyri natáčacie dni aj do Španielska, kde sa séria uzatvára. Posledné natáčanie prebehlo v Barcelone.

V epizódnych rolách sa v seriáli objavia Martin Preiss, Jana Stryková, Kateřina Brožová, Jan Čenský, Petr Čtvrtníček, Tomáš Matonoha a mnoho ďalších.

Barbora Bezáková je novou posilou v seriáli Polda. Foto: FTV Prima
Polda, Barbora Bezáková Barbora Bezáková je novou posilou v seriáli Polda.

Premiérová šiesta séria seriálu Polda prichádza na obrazovky kanálu Prima PLUS netradične v stredajší večer. Jej prvú epizódu uvidia diváci už 21. februára o 21:20 hod. Nasledujúci deň, vždy vo štvrtok o 18:55 hod., odvysiela Prima PLUS reprízu premiérového dielu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #seriál Polda #české seriály