Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia kriminálok si prídu na svoje: Na obrazovky prichádza nový seriál z prostredia poriečnej polície

Kriminálny seriál Pod hladinou má premiéru už 5. novembra.

26.10.2023 06:00
Pod hladinou Foto:
V hlavných rolách seriálu Pod hladinou sa predstavia Marek Adamczyk, Sandra Nováková a Matěj Hádek.
debata

Televízny kanál Prima Plus prináša v krátkom čase ďalšiu zaujímavú novinku na svoje obrazovky. Tentokrát to bude premiérová krimiséria Pod hladinou, kde statoční profesionáli pracujú v podmienkach, ktoré sa môžu zmeniť na nočnú moru.

V osemdielnom seriáli sa predstavia Matěj Hádek, Sandra Nováková a Marek Adamczyk v úplne nových rolách. Voda je ich živel aj povolanie.

duch, Čítajte aj Jojka vypustila na divákov seriálového Ducha: Má na krku problém so sledovanosťou?

Na dočasné doplnenie stavu riečnej polície prichádza poručík Jan Zach (Matěj Hádek), profík z brnenskej základne a držiteľ potápačskej licencie P4. Čaká tu na neho aj jeho priateľka Alica (Sandra Nováková), vyšetrovateľka z krajského policajného riaditeľstva v Zbraslavi. Vracia sa aj preto, že chce ich vzťah zachrániť a pretaviť zo vzťahu na diaľku vo vzťah osobný.

Počas akcií sa ukazuje, že so Zachom nie je všetko v poriadku. Vždy si nájde dôvod, prečo sa nemôže nepotápať. Prvá si to všimne Alica. Zach má zlé sny, zle spí a je uzavretý, iný… Napriek tomu tvrdí, že je všetko v poriadku, a pritom je čím ďalej viac uzavretý. To ženie Alicu ku kamarátovi a kolegovi Zdeňkovi (Marek Adamczyk), ktorý má pre ňu čas vždy.

extraktori, štáfek, Čítajte viac K divákom mieri netradičný seriál nielen s Koleníkom: S teroristami sa (ne)vyjednáva!

V každej epizóde uvidia diváci jeden veľký prípad a akciu spojenú s potápačskou, záchranárskou a policajnou prácou. Príbehy sa odohrávajú v nádhernom prostredí slapskej priehrady. Premiéru seriálu Pod hladinou uvidia slovenskí diváci na kanáli Prima Plus od 5. novembra. V premiére v nedeľu o 21.25 hod. a v repríze vždy v pondelok o 18.45 hod.

Na seriál Po hladinou nadviaže novinka Na vlnách Jadranu, ktorú pripravila Prima spoločne s televíziou Joj. Voľne nadväzuje na príbeh hlavného hrdinu Honzu Zacha (Matěj Hádek), ktorý prichádza na Jadran, aby uzavrel svoju minulosť. Zápletky jednotlivých častí sú inšpirované skutočnými prípadmi, ktoré sa na chorvátskom pobreží stali.

Šesťdielny seriál má aj slovenské zastúpenie, hlavnú ženskú rolu stvárňuje Natália Germáni, v ďalších rolách diváci uvidia Maroša Kramára a Annu Šiškovú. Na vlnách Jadranu má premiéru na prima+ už 25. októbra 2023, neskôr ho prinesie aj televízia Joj a streamovacia služba Joj Play.

Natália Germáni, Matěj Hádek a Sandra Nováková... Foto: FTV Prima
Na vlnách Jadranu Natália Germáni, Matěj Hádek a Sandra Nováková v novom kriminálnom seriáli Na vlnách Jadranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Prima PLUS #Pod hladinou #české seriály