Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prečo Žilková jazdí s upratovacím vozíkom? Seriál ZOO sa vracia s novými postavami

Jeden z najúspešnejších českých seriálov súčasnosti prichádza na obrazovky s novými časťami.

29.08.2023 06:00
ZOO Foto:
Veronika Žilková je ako Petra Hubáčková novou posilou v seriáli ZOO.
debata

Jeden z najúspešnejších českých seriálov súčasnosti sa už dnes, v utorok 29. augusta vracia na televízne obrazovky s ďalšími premiérovými epizódami. Tie neujdú ani divákom kanálu Prima PLUS na Slovensku. Seriál sa vráti vo svojom tradičnom čase vždy v utorok a vo štvrtok po 21.20 h. Obľúbených hrdinov v nových častiach doplnia aj nové postavy, ktoré ovplyvnia príbehy v ZOO. A tvorcovia aj tentokrát vsadili na hviezdne herecké obsadenie.

možné je všetko, Čítajte aj Jeseň na Markíze: Návrat najväčších diváckych hitov a veľký risk s úplne novou ťažiskovou šou

Žilková ako tajomná upratovačka

Do zoo nastúpi Petra Hubáčková v podaní Veroniky Žilkovej ako nová upratovačka, hoci by mohla robiť oveľa lepšiu prácu. Je kvalifikovanejšia, ale aj tak chodí s vedrom a utiera podlahu. „Idem do ZOO a nesiem si so sebou tajomstvo, ktoré zatiaľ vie len scenárista a ja. Pred divákmi ho necháme ešte ukryté. Začnem tam pracovať z jediného dôvodu, pretože sa chcem dostať k niekomu, s kým ma spája minulosť. Upratovačku som ešte nikdy nehrala a veľmi ma baví jazdiť s tým vozíkom a upratovacími potrebami. Petra pôsobí veľmi nenápadne, nechce na seba upozorňovať, je to trošku taká detektívka. Chce zapadnúť, aby mohla ten svoj detektívny plán uskutočniť,“ naznačuje svoj príbeh Veronika Žilková.

Veronika Žilková je ako Petra Hubáčková novou... Foto: FTV Prima
ZOO Veronika Žilková je ako Petra Hubáčková novou posilou v seriáli ZOO.

Nová seriálová mrcha

Novou posilou seriálovej ZOO je aj Denisa Nesvačilová. Tá sa v seriáli objaví ako Dominika Skoupá, ktorá prichádza ako záchranca rodiny Ovčíkovcov. Je dcérou Davida Ovčíka (Roman Štolpa), nevlastnou sestrou Kamila (Jan Kopečný) a prevezme rodinné podniky. Všetci sú ňou očarení, všetkým pomáha, takže to vyzerá nesmierne pozitívne. Výsledkom ale je, že to robí len preto, aby sa medzi všetkých infiltrovala a potom zaútočila.

Oktopus Čítajte aj Prvá jesenná premiéra na ČT: Odložené vraždy bude riešiť úplne protikladná dvojica detektívov

„Kadiaľ sa preženie Dominika, tadiaľ sa valia problémy. Je to veľmi múdra a nebezpečná žena. Má rozbehnutých viac plánov, ale zdá sa, že všetky jej cesty vedú k Lucii Šteflovej a Markovi Němcovi,“ opisuje svoju postavu Denisa Nesvačilová, ktorá si už pre ňu našla prezývku. „Moja Doňa Dominga, ako jej hovorím, je veľmi pestrofarebná. A že je to zase mrcha? Tvorcovia ju asi nevidia vo mne. Ja ako Denisa so svojimi postavami nemávam veľa spoločného, zvlášť s tými zápornými. Skôr asi vidia potenciál, že také potvory dokážem zahrať presvedčivo. Som im za také príležitosti vďačná, mám rada, keď je čo hrať.“

Do seriálu ZOO prichádzajú nové posily. Foto: FTV Prima
ZOO Do seriálu ZOO prichádzajú nové posily.

Veterán z Afganistanu

Poslednou zo seriálových posíl je Martin Preiss, ktorý prichádza ako Martin „Márty“ Pivonka. Márty je bývalý veliaci dôstojník z Afganistanu, kde slúžil s Adamom „Haďákom“ Hruškom (Šimon Bilina). Osud ich opäť zviedol dohromady a Márty začne pracovať v zoo.

„Vďaka ponuke Haďáka sa dostane na miesto Alberta do marketingu, pretože spolu chcú chvíľu pracovať a stráviť nejaký čas. Tým sa začne v zoo etablovať a získavať kontakty. Je otázka, kam sa tento Márty vyvinie. Môže to byť na stranu dobra aj zla. Myslím, že čiastočne záleží aj na diváckej priazni, pretože podľa toho, ako diváci budú tú postavu vnímať, tak možno, že aj scenáristi sa k tomu nejako postavia,“ priznáva Martin Preiss, ktorého bude starostlivo strážiť Michaela Pecháčková ako Sid. Tá z neho totiž rozhodne nadšená nebude. Zato jej mama Alica (Sabina Laurinová) bude mať zamotanú hlavu.

Do seriálu ZOO prichádzajú nové posily. Foto: FTV Prima
ZOO Do seriálu ZOO prichádzajú nové posily.
Premiérové epizódy seriálu ZOO štartujú na kanáli Prima PLUS na Slovensku už 29. augusta o 21.20 hod.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Seriál ZOO #Prima PLUS