Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Posledná horúca predvolebná diskusia: V záverečnej debate sa stretnú lídri troch najsilnejších strán

Pôjde o úplne poslednú predvolebnú televíznu debatu pred moratóriom.

27.09.2023 06:00 , aktualizované: 12:15
Fico, Šimečka, Pellegrini Foto:
Lídri najsilnejších politických strán. Zľava Robert Fico (Smer-SD), Michal Šimečka (PS) a Peter Pellegrini (Hlas-SD).
debata (23)

RTVS odvysiela dnes, v stredu 27. septembra, poslednú predvolebnú diskusiu s lídrami troch najsilnejších politických strán. Finálovú debatu odvysiela Jednotka a Rádio Slovensko od 20:05 hod.

Predvolebná debata, Markíza Čítajte aj Predvolebná debata na Markíze trhala rekordy. Napriek bojkotu Smeru si ju zaplo takmer milión divákov

Poslednej predvolebnej debaty v RTVS sa zúčastnia predsedovia troch politických strán, ktoré sa pravidelne v prieskumoch volebných preferencií agentúr AKO, Focus a Median umiestňujú na prvých troch pozíciách. Do diskusie prijali pozvanie Robert Fico (Smer-SD), Michal Šimečka (Progresívne Slovensko) a Peter Pellegrini (Hlas-SD).

S lídrami troch najsilnejších strán, z ktorých pravdepodobne vzíde nový premiér Slovenskej republiky, budú diskutovať Marta Jančkárová a Marek Makara. Pôjde o úplne poslednú predvolebnú televíznu debatu na slovenskom mediálnom trhu.

RTVS tesne pred volebným moratóriom zverejní v poludňajšom spravodajskom bloku aj exkluzívne výsledky posledného prieskumu voličských preferencií.

Po hlavnej spravodajskej relácii Správy RTVS na Jednotke o 19:27 hod. odvysiela mimoriadny príhovor prezidentky SR Zuzany Čaputovej, po ktorom bude nasledovať mimoriadny príhovor povereného predsedu vlády SR Ľudovíta Ódora.

voľby, debata, ta3, fico, pellegrini, šimečka, sulík, uhrík Čítajte aj Superdebata na ta3, kde sa stretli lídri piatich najsilnejších strán, priniesla televízii výbornú sledovanosť

Predčasné parlamentné voľby sa konajú v sobotu 30.9.2023. Pred­volebné moratórium platí 48 hodín pred dňom konania volieb a v deň konania volieb až do skončenia hlasovania. Počas tohto obdobia je zakázané zverejňovať informácie o kandidujúcich subjektoch v televíznom a rozhlasovom vysielaní, v rámci audiovizuálnej mediálnej služby na požiadanie, v periodických a neperiodických publikáciách, a tiež v agentúrnom spravodajstve. Moratórium začína platiť vo štvrtok 28.9. od 0:00 hod. a potrvá do soboty 30.9. do 22:00 hod., keď sa uzavrú volebné miestnosti.

© Autorské práva vyhradené

23 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #politické relácie #predčasné voľby 2023