Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízia ta3 spúšťa desiatky predvolebných duelov. Superdebata bude za účasti divákov

Predvolebné diskusie bude ta3 vysielať z nového štúdia.

09.09.2023 06:00
ta3 Foto:
Moderátori predvolebných diskusií na ta3. Zľava: Braňo Král, Diana Štrusová, Richard Dírer a Rasťo Iliev.
debata (4)

Spravodajská televízia ta3 spúšťa pred nadchádzajúcimi parlamentnými voľbami desiatky atraktívnych predvolebných duelov.

V politike, prezidentský špeciál Čítajte aj Víkendové politické diskusie: Prezidentský špeciál, ale aj Matovič, Kollár či Uhrík o nelegálnej migrácii

Výhoda aj záväzok

„V ta3 sa môžeme oprieť o viac ako 20-ročné skúsenosti, čo nám dáva veľkú výhodu, na druhej strane je to aj obrovský záväzok,“ hovorí Oľga Dúbravská, riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja s tým, že ta3 ponúkne divákom najviac volebných diskusií aj najväčší volebný prehľad. Duely bude vysielať z nového štúdia, ktoré prinesie aj niekoľko inovácií.

Desiatky atraktívnych duelov

Televízia uvedie od pondelka 11. septembra duely kandidátov v Téme o 9:30, 12:30 a o 19:50 hod. Diskutujúcich politikov bude vyberať podľa nasledujúceho modelu: Vyžrebuje dvojice kandidátov, ktorí sú na kandidátkach politických strán umiestení do ôsmeho miesta. Pôjde o 10 politických subjektov, ktoré podľa posledných prieskumov majú najvyššie preferencie. Spolu pôjde o 35 duelov, ktoré budú moderovať Peter Bielik, Richard Dírer, Braňo Král, Diana Štrusová a Rasťo Iliev.

zuzana martináková, ta3, Čítajte rozhovor Šéfka spravodajstva ta3: Ponúkneme predvolebnú šou, akú poznáme z amerických volieb

Superdebata

Predvolebné diskusie na ta3 vyvrcholia 25. a 26. septembra. V záverečnej Superdebate sa v utorok 26. septembra pravdepodobne stretne päť lídrov najsilnejších strán za účasti divákov. Ta3 má ambíciu priniesť predvolebnú šou, akú poznáme z amerických volieb.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #TV TA3 #politické relácie #predčasné voľby 2023