Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: O situácii v koalícii, Bruseli, rozpočte aj špeciálnej prokuratúre s Ficom, Pellegrinim, Sulíkom či Šimečkom

Prinášame prehľad hostí a tém vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a ta3.

16.12.2023 00:00
SR Bratislava politika vláda 8. schôdza BAX Foto:
Na snímke zľava premiér SR Robert Fico (Smer), minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) a minister spravodlivosti Boris Susko (Smer) po rokovaní 8. schôdze vlády SR v stredu 6. decembra 2023 v Bratislave.
debata

Témami víkendových politických diskusií budú návrh rozpočtu na budúci rok, mená kandidátov na prezidenta, rušenie špeciálnej prokuratúry a snaha opozície o oddialenie hlasovanie v parlamente a zvolávanie protestov.

generalny riaditel RTVS Lubos Machaj 1 Čítajte rozhovor Riaditeľ RTVS: Zníženie financovania je destabilizačné, na rozvoj môžeme zabudnúť. Ohrozené sú stanice, seriály, filmy, celá tvorba

Hosťami Sobotných dialógov budú predseda parlamentu Peter Pellegrini (Hlas-SD) a poslanec Milan Majerský (KDH). O konsolidácii verejných financií sa s nimi bude rozprávať moderátorka Anna Vargová. Reláciu vysiela od 12:10 hod. Rádio Slovensko a spravodajská televízia :24.

Do nedeľnej relácie V politike prijal pozvanie predseda vlády Robert Fico (Smer-SD). Moderátor Richard Dírer s ním bude hovoriť o situácii v koalícii, rozpočte, špeciálnej prokuratúre či policajných čistkách. Poliltická diskusia sa začína v nedeľu o 11:00 hod. na ta3.

pečie celé slovensko, Čítajte aj Ešte nie je dopečené! RTVS má pre divákov jedno vianočné eso v rukáve

V relácii O 5 minút 12 sa stretnú minister financií Ladislav Kamenický (Smer-SD) a poslanec Richard Sulík (SaS). Aj o návrhu štátneho rozpočtu na budúci rok bude s politikmi diskutovať moderátor Marek Makara. Relácia sa začína v nedeľu od 11:55 hod. na Jednotke a vo vysielaní :24.

O aktuálnych témach a menách kandidátov na prezidenta, kde má s vlastnou nomináciou prísť aj SNS, budú v relácii Na telo diskutovať minister životného prostredia Tomáš Taraba (za SNS) a podpredseda parlamentu Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).

Na telo prinesie aj exkluzívny prieskum dôveryhodnosti politických lídrov. Reláciu moderuje Michal Kovačič, začína sa od 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a na webe TVnoviny.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo