Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: Návrh štátneho rozpočtu a napĺňanie sľubov zhodnotia Pellegrini, Fico aj Danko

Prinášame prehľad hostí a tém vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a TA3.

02.12.2023 00:00
pellegrini fico danko Foto: ,
Peter Pellegrini, Robert Fico, Andrej Danko
debata

Spor o zrušení rodičovského dôchodku, návrh štátneho rozpočtu na budúci rok v kontexte rozvrátených verejných financií, zmena volebného systému a prezidentské voľby. Aj to budú hlavné témy víkendových politických diskusií v televíziách.

Ide o nás, Natália Germáni Čítajte aj Úspešná relácia TV Pravda mieri na obrazovku televízie ta3

Hosťom Sobotných dialógov bude premiér Robert Fico (Sme-SD). Moderátorka Anna Vargová s ním bude hodnotiť prvé kroky vlády a napĺňanie predvolebných sľubov, témou diskusie bude aj konsolidácia verejných financií. Diskusiu vysiela naživo v sobotu od 12:10 hod. Rádio Slovensko a spravodajská televízia RTVS :24.

Hosťom prvej časti relácie V politike bude predseda parlamentu Peter Pellegrini (Hlas-SD). V druhej časti sa v dueli stretnú štátny tajomník ministerstva hospodárstva Kamil Šaško (Hlas-SD) a poslanec Karol Galek (SaS). O aktuálnom dianí s nimi bude diskutovať moderátor Richard Dírer v nedeľu od 11:00 hod. na TA3.

Iliev Čítajte viac Iliev z ta3 prvýkrát o svojej novej relácii: Energiu už nechcem míňať na politikov

Do relácie O 5 minút 12 prijali pozvanie predseda parlamentu Peter Pellegrini (Hlas-SD) a podpredseda parlamentu Michal Šimečka (Progresívne Slovensko). Témami relácie budú riadenie štátu aj stabilita koalície. Diskusiu moderuje Marek Makara v nedeľu od 11:55 hod. na Jednotke a vo vysielaní :24.

V relácii Na telo sa v diskusii stretnú podpredseda parlamentu a predseda strany SNS Andrej Danko a predseda KDH Milan Majerský. Moderátor Michal Kovačič bude s politikmi diskutovať aj o zmene volebného systému, ktorú väčšina opozícia odmieta, no KDH pripúšťa, že novelu ústavy podporí.

Na telo tiež prinesie exkluzívny prieskum agentúry FOCUS o prezidentských voľbách, ktorý odpovie aj na otázku ako by dopadlo druhé kolo medzi Petrom Pellegrinim a Ivanom Korčokom. Relácia Na telo sa začína o 13:00 hod. na obrazovkách TV Markíza a na webe TVNOVINY.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo