Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: Aj o epidemickej situácii s exministrom zdravotníctva a súčasnou šéfkou rezortu

Prinášame prehľad hostí a tém vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a TA3.

25.11.2023 00:00
Marek Krajčí Foto:
Exminister zdravotníctva Marek Krajčí (OĽaNO).
debata

Štvrtá vláda Roberta Fica získala v parlamente dôveru, za jej programové vyhlásenie hlasovalo 78 koaličných poslancov. Dôchodcov čaká mimoriadne zvýšenie vianočného príspevku, v koalícii sú však spory pre možné vypustenie rodičovského dôchodku z ústavy. Témami víkendových politických diskusií bude hodnotenie prvých krokov pri vládnutí a napĺňanie predvolebných sľubov.

SR premiér Fico ministerstvá návšteva MK Šimkovičová BAX Čítajte viac Medzinárodná hanba: Česi píšu o slovenskom ministerstve kultúry, hovoria o centre bizáru

Hosťami Sobotných dialógov budú poslanci parlamentu Roman Michelko (SNS) a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Témou diskusie bude aj vyslovenie dôvery vláde a jej programovému vyhláseniu v parlamente. Reláciu vysiela v sobotu od 12:10 hod. rádio Slovensko a spravodajská televízia :24, moderuje Karolína Piliarová.

V nedeľnej relácii V politike sa stretnú minister životného prostredia Tomáš Taraba (SNS) a predsedníčka poslaneckého klubu KDH Martina Holečková. Témami diskusie budú rodičovský dôchodok aj úvahy o zvyšovaní daní. Reláciu vysiela TA3 od 11:00 hod., moderuje Richard Dírer.

Iliev Čítajte aj Nečakaná zmena v ta3: Rasťo Iliev končí v relácii V politike. Avizuje nové plány

Do relácie O 5 minút 12 prijali pozvanie ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) a bývalý minister zdravotníctva Marek Krajčí (hnutie Slovensko). Moderátorka Marta Jančkárová s nimi bude diskutovať aj o nedostatku zdravotníkov a nastavení opatrení v súvislosti s epidemickou situáciou. Relácie vysiela od 11.55 hod. RTVS na Jednotke a :24.

V relácii Na telo sa v dueli stretnú minister investícii, regionálneho rozvoja a informatizácie Richard Raši (Hlas-SD) a podpredseda SaS Branislav Gröhling. Moderátor Michal Kovačič s nimi bude diskutovať aj o odvolávaní ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka, ktoré zjednotilo opozíciu, ale aj o reforme volebného systému, ktorá ju rozdelila.

Okrem duelu relácia prinesie aj výsledky exkluzívneho prieskumu preferencií strán od agentúry FOCUS. Relácia Na telo sa začína v nedeľu o 13:00 hod. na Markíze a na webe TVnoviny.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo