Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nečakaná zmena v ta3: Rasťo Iliev končí v relácii V politike. Avizuje nové plány

21.11.2023 10:15
Iliev Foto:
Moderátor Rasťo Iliev.

Moderátor Rastislav Iliev sa stal pred viac ako dvoma rokmi tvárou politickej diskusie V politike, ktorú Televízia ta3 uvádza naživo každú nedeľu od 11.00 hod. Na moderátorskom poste sa striedal s Richardom Dírerom. Už mesiac sa v nej však neobjavili, posledné štyri vydania moderoval Richard Dírer.

Alexandra Dubovská Čítajte rozhovor Šéfka produkcie Markízy: Ďalšia séria Dunaja bude strhujúca, máme však už náhradu. Píšeme aj nový denný seriál, ktorý vystrieda Mamu

Iliev na sociálnej sieti vysvetľuje, čo je dôvodom jeho absencie na moderátorskom poste. Svoj príspevok začína titulkom „Iliev sa sťahuje!“. Ako vysvetľuje ďalej, neodchádza z krajiny, len z relácie V politike. „Moderovať reláciu so slovenskými politikmi, je niečo ako súťažiť v Kolese šťastia a vyhrať cenu útechy z prvého výkladu – cukrovinky Čierny princ,“ vysvetľuje a dodáva: „Vydržal som až 29 mesiacov. Nikam neodchádzam a teraz chcem míňať energiu a čas na ľudí z iného sveta.“

Odchod Rasťa Ilieva z relácie V politike potvrdila aj spravodajská televízia. „Televízia ta3 pripravuje nový projekt s Rastislavom Ilievom, preto v súčasnosti nemoderuje reláciu V politike. Viac prezradíme už čoskoro,“ uviedla pre Mediaklik Oľga Dúbravská, riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja Televízie ta3.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa R a s t o I l i e v (@rastoiliev)

Rasťo Iliev sa stal moderátorom diskusie V politike v polovici roka 2021. Jeho prvými hosťami boli Richard Sulík s Richardom Rašim a v druhej časti štvorica poslancov parlamentu. Iliev v TA3 pracuje od roku 2015 ako moderátor spravodajstva a publicistiky.

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #V politike #TV TA3 #politické relácie #Rastislav Iliev