Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo skôr pozerať na jeseň? Pripravte sa na megadávku slovenských seriálov!

Kým v lete sa väčšina divákov trávila svoj čas inak ako sledovaním televízie, s nastupujúcou jeseňou sa všetko zmení. A televízie to dobre vedia! Preto si na nadchádzajúce obdobie pripravili silnú ponuku seriálov.

28.08.2019 07:00
seriál delukse, delukse, Foto:
Jojka začiatkom septembra staví na novinku Delukse.
debata (1)

1. Oteckovia – 4. séria (Markíza)

Obľúbený denný seriál sa vracia po letnej pauze a diváci znova dostanú to, na čo sú zvyknutí. Vrátia sa obľúbené postavy a budú riešiť svoje každodenné radosti, ale aj starosti. Nová séria štartuje 2. septembra.

2. Susedia – 7. séria (Markíza)

V pondelok 2. septembra o 20:30 musia sa mať na pozore všetci fanúšikovia obľúbeného sitkomu, ten sa vracia s novou sériou a tehotnou Ildikó (Viki Ráková).

3. Sestričky – 2. séria (Markíza)

Utorkové večery budú znova patriť Sestričkám, minulý rok táto lekárska dráma uchvátila slovenské publikum, ktoré húfne sledovalo dojemné príbehy pacientov, ale aj zdravotníckeho personálu.

4. Horná Dolná – 10. séria (Markíza)

Dnes už komediálna stálica sa takisto vracia po letnej pauze a opäť jej budú patriť štvrtkové večery. Navyše seriál dosiahol obrovský úspech. Divákom na jeseň ponúkne jubilejnú desiatu sériu. Nové epizódy začínajú 5. septembra.

5. Delukse – nový seriál (JOJ)

Do boja o divákov vstúpi aj Jojka. Od 4. septembra ponúkne divákom bláznivú komédiu z luxusného hotela, v ktorom nie je všetko v poriadku.

6. Ministri – 2. séria (JOJ)

Mysleli ste si, že nadobro skončili? Omyl! Fiktívna slovenská vláda sa vracia a opäť ponúkne kontroverzné príbehy, ktoré sa len „náhodou“ podobajú našej, neraz krutej realite.

7. Trhlina – 2-dielna miniséria (JOJ)

Začiatkom roka filmová Trhlina zlomila rekordy návštevnosti. V septembri diváci uvidia rozšírenú verziu plnú nových záberov a scén, ktoré lepšie vykreslia a vysvetlia celú záhadu, ktorou je opradené pohorie Tribeč.

8. Hrobári – nový seriál (JOJ)

Jojka neskôr počas jesene predstaví ďalšiu komediálnu novinku, po bláznivej groteske v seriáli Delukse staví na čierny humor v seriáli Hrobári. Osemdielny seriál postaví zápletku na smrti, teda neodmysliteľnej súčasti života, ktorej sa každý bojí. Samozrejme všetko s humorom.

9. Za sklom – 3. séria (JOJ)

Zrejme najočakávanejšie pokračovanie seriálu za posledné roky. Najnovšia sezóna bude mať až 10 častí, predchádzajúce mali osem. Tvorcovia, navyše, poriadne pritvrdia. Prepojenie najvyššej politiky a mafie sa ešte prehĺbi a polícia, ale aj spoločnosť bude pod najväčším tlakom od revolúcie v 89, keď Slovenskom otrasie vražda novinára a jeho snúbenice.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #Horná Dolná #oseriáloch #Oteckovia #Delukse #miniséria Trhlina #seriál Ministri #seriál Sestričky