Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ten chlapec je na Vianoce zase sám doma. Aké bude nové pokračovanie nesmrteľnej klasiky?

Disney+ má pre divákov darček. Ale kam sa podel malý Kevin?

15.10.2021 08:19
Macaulay Culkin Foto:
Macaulay Culkin stvárnil nesmrteľnú postavu malého Kevina v komédii Sám doma.
debata (1)

Streamovacia platforma Disney+ chystá k Vianociam darček. Pokračovanie divácky obľúbenej vianočnej klasiky Sám doma.

Streamovacia služba vypustila do obehu trailer, v ktorom predstavila, o čo pôjde. Desaťročný Max Mercer, ktorého stvárňuje Archie Yates (známy z oscarového Králička Jojo), omylom zostane doma, zatiaľ čo jeho rodina odcestuje na prázdniny do Tokia.

superman Čítajte aj Nový Superman bude bisexuál. Nie je to nič odvážne, tvrdí predstaviteľ Clarka Kenta

Keď Max zistí, že má zvyčajne preplnený dom sám pre seba, najskôr sa teší a robí všetko, čo mu rodičia inak nedovolia. Až kým sa nedostane do hľadáčika zlodejského manželského páru. Dvoch darebákov si zahrali americká komička a herečka Ellie Kemperová, známa z Unbreakable Kimmy Schmidt a komik Rob Delaney, ktorého si diváci pamätajú napríklad z filmu Deadpool 2.

Archie Yates ako Max v Home Sweet Home Alone. Foto: PHILIPPE BOSSE
Home sweet home alone Archie Yates ako Max v Home Sweet Home Alone.

Zatiaľ čo sa rodičia snažia dostať domov, párik kriminálnikov sa snaží dostať do domu a Max musí vymyslieť plán, ako ich zastaviť. Základný koncept pôvodnej rodinnej komédie z roku 1990 je zachovaný, mení sa obsadenie a dramatické situácie.

Pôvodný film Sám doma s malým Macaulayom Culkinom v hlavnej úlohe a s hviezdami ako Joe Pesci či Catherine O’Hara získal svojho času dve nominácie na Oscara. Dve filmové pokračovania a niekoľko ďalších televíznych patria na obrazovkách k vianočnej klasike. Tentoraz už malý Kevin nie je Kevin, ale Max, má tmavé vlasy a okuliare.

Kevin, ktorého zahral blondiak Macaulay Culkin, sa objavil iba v prvých dvoch filmoch (Sám doma a Sám doma 2: Stratený v New Yorku). Oba režíroval Chris Columbus a hlavné postavy sú v oboch rovnaké, vrátane rodičov a známych kriminálnikov, ktorí znova dostanú na frak.

Pozrite si, ako bude vyzerať „nový Kevin“.

Trailer k novinke Home Sweet Home Alone.

Film uvedie Disney+ pre predplatiteľov 12. novembra. Na Slovensku zatiaľ služba Disney+ nie je dostupná a diváci si ju môžu pozrieť až budúci rok, prípadne ak sa rozhodne iná platforma zakúpiť práva na streamovanie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sám doma #oseriáloch #Home Sweet Home Alone