Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Účinkoval v seriálových hitoch na streamovacích službách: Kariéru mu zastavila nehoda, mal iba 27 rokov

Herec Chance Perdomo tragicky zahynul na motorke.

31.03.2024 08:49
debata

Perdomo bol známy predovšetkým zo seriálov ako Chilling Adventures of Sabrina na Netflixe a Gen V na Amazone.

Herec Chance Perdomo tragicky zahynul, mal iba... Foto: Netflix
chance perdomo, Herec Chance Perdomo tragicky zahynul, mal iba 27 rokov.

Nedávno sa objavil v seriáli Gen V, spin-offe seriálu The Boys, kde stvárnil postavu Andreho Andersona, študenta so schopnosťami magnetického ovplyvňovania. Séria mala premiéru v septembri 2023 a bola obnovená na druhú sériu v októbri.

Okrem svojej úlohy v Gen V sa Perdomo predstavil aj v ďalších seriáloch, ako napríklad Chilling Adventures of Sabrina, kde stvárnil čarodejníka Ambrosea Spellmana.

„Nemôžeme pochopiť, čo sa stalo," vyjadrili sa producenti Gen V. „Pre tých z nás, ktorí ho poznali a pracovali s ním, bol Chance vždy očarujúci a usmievavý, nadšená sila prírody, neuveriteľne talentovaný herec a hlavne veľmi milý a láskavý človek. Aj písanie o ňom v minulom čase nedáva zmysel. Veľmi nám je ľúto Chanceovej rodiny a trpíme stratou nášho priateľa a kolegu."

Spoločnosti Amazon MGM Studios a Sony Pictures Television vydali vlastné vyhlásenie, v ktorom uviedli, že „celá rodina Gen V je zdrvená náhlym odchodom Chancea Perdoma."

Okrem televízie mal Perdomo aj filmové úspechy, medzi ktoré patria snímky Killed by My Debt, After We Fell a After Ever Happy, a ďalšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Chilling Adventures of Sabrina #Amazon Prime Video