Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Netflix dorazila poriadná nálož filmov a seriálov. Nebudete si vedieť vybrať, čo si pozriete skôr

Za zmienku určite stojí príchod dvoch seriálov, ktoré si diváci môžu pamätať z iných platforiem, konkrétne Dexter a Sherlock.

07.04.2024 00:00
netflix Foto:
Netflix
debata

V posledných dňoch Netflix zasypal svojich divákov novými titulmi, ktoré získal od konkurencie, a táto nálož obsahu nezostala bez povšimnutia.

Za zmienku určite stojí príchod dvoch seriálov, ktoré si diváci môžu pamätať z iných platforiem, konkrétne Dexter a Sherlock. Príbehy najslávnejšieho seriálového vraha a britského detektíva sú teraz dostupné na Netflixe s českými titulkami a kompletnými sériami. S jedinou výnimkou, a to poslednou sériou Dextera s názvom New Blood, ktorá zostáva exkluzívnou záležitosťou pre SkyShowtime.

Dexter aj Sherlock sú stále dostupné aj na iných platformách, Dextera nájdete na SkyShowtime s dabingom a na HBO Max alebo Prime Video nájdete Sherlocka s dabingom alebo s titulkami. Netflix tiež potešil fanúšikov úspešnej apokalyptickej trilógie Labyrint, ktorá je teraz k dispozícii.

Okrem toho Netflix prináša pre slovenských divákov aj celú sériu Hry o život. Na začiatku apríla sme videli aj príchod spin-offu Balada o hadoch a vtáčatkách, čo znamená, že toto filmové univerzum je teraz kompletne pod jednou strechou.

Netflix ponúka obe apokalyptické série s titulkami, hoci dabing k titulom od iných poskytovateľov zvyčajne neposkytuje. Labyrint aj Hry o život budú v ponuke dostupné iba niekoľko mesiacov, pretože Netflix zvyčajne nezískava vysielacie práva na dlhé obdobie. To platí aj pre ostatné nové snímky, ktoré boli zaradené do ponuky pre slovenských divákov.

Okrem toho Netflix prináša aj ďalšie atraktívne filmové novinky, ako je životopisná dráma Otec Stu s Markom Wahlbergom, historický veľkofilm Patriot s Melom Gibsonom a sci-fi snímka Ex Machina. Medzi ďalšími novinkami sa nachádzajú aj komédie Denník pubertiačky a Interview s Jamesom Francom a Sethom Rogenom, spolu s ďalšími zaujímavými titulmi, ako je Morbius, Glass a Posledná noc v Soho. Všetky tieto filmy sú k dispozícii na Netflixe s českými titulkami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hry o život #Dexter #netflix #HBO