Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Filmová nálož na Netflixe: Ďalší vianočný príbeh, oscarová herečka s modrinami aj unikátna sklárska šou

Štyri novinky na streamovacej platforme. Jedna z nich sa nakrúcala aj na Slovensku.

24.11.2021 06:00
A BOY CALLED CHRISTMAS Foto:
Vo filme A Boy Called Christmas sa predstaví Henry Lawfull ako Nikolas, ktorý chce odhaliť rodinné tajomstvo.
debata (1)

Bruised

od 24. novembra na Netflixe

Pred rokmi schytala ponižujúcu porážku v ringu, teraz má táto MMA zápasníčka poslednú šancu dať si život do poriadku. Vracia sa k nej syn, ktorého kedysi opustila. Bruised je režijným debutom oscarovej herečky Halle Berry, ktorá hrá vo filme hlavnú úlohu.

A Boy Called Christmas

od 26. novembra na Netflixe

Úplne bežný chlapec Nikolas sa vydáva na neobyčajné dobrodružstvo na zasnežený sever, aby našiel svojho otca, ktorý sa snaží objaviť legendárnu dedinu elfov Elfhelm. Nikolas, ktorý so sebou berie tvrdohlavého soba Blitzen a vernú myš v tomto príbehu dokazuje, že nič nie je nemožné. Nakrúcalo vo Fínsku, v Českej republike a aj na Slovensku. Vo filme si zahrali aj dvaja herci, ktorí sa predtým stretli v sérii o Harrym Potterovi – Maggie Smithová a Jim Broadbent.

Tick, Tick… Boom!

Už je dostupné na Netflixe

Nádejný hudobný skladateľ, ktorý ma tridsiatku na krku, sa snaží uspieť vo svete veľkej konkrutencie a rieši milostné vzťahy, priateľstvo aj strasti života umelca v New Yorku. Postavu Jonathana Larsona, ktorý odpratáva zo stolov v kaviarni, zatiaľ čo sa pripravuje na dobytie muzikálového sveta, stvárnil Andrew Garfield. Pár dní predtým, ako má Jon predviesť svoju prácu, pociťuje tlak zo všetkých strán: od svojej priateľky Susan, ktorá sníva o umeleckom živote mimo New Yorku; od svojho priateľa Michaela, ktorý sa posunul od svojho sna k životu vo finančnej istote; uprostred umeleckej komunity, ktorú sužuje epidémia AIDS. S tikajúcimi hodinami je Jon na križovatke a čelí otázke, s ktorou musí každý počítať: Čo máme robiť s časom, ktorý máme?

BONUS

Blown Away: Christmas

Už je dostupné na Netflixe Päť umelcov sa vracia do sklárskej dielne, aby vyfúkli zo skla originálne predmety s vianočnou tematikou. Vianočná miniséria o štyroch častiach rozhodne o víťazovi, ktorého čaká pod vianočným stromčekom poriadny balík peňazí.

Okrem finančnej výhry rozhodne aj o darovaní rovnakej sumy pre charitatívny projekt podľa vlastného výberu. Pokračovanie unikátnej kanadskej šou z prostredia umeleckého sklárstva, ktorá na Netflixe zaznamenala nečakaný globálny úspech.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Halle Berry #netflix #filmové novinky #Mediaklik