Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

McDonald's otvára novú reštauráciu. Zákazníci v ďalšom regióne sa môžu tešiť aj z veľkej terasy a ihriska

Novootvorená reštaurácia je zariadená v nadčasovom dizajne Luna.

29.09.2023 13:30
McDonald's Trenčín Foto:
McDonald's dnes otvoril svoju 42. reštauráciu na Slovensku.
debata (1)

McDonald's je najväčším prevádzkovateľom reštaurácií na Slovensku. Svoju prvú reštauráciu otvoril ešte v roku 1995 v Banskej Bystrici a po 27 rokoch pôsobenia na slovenskom trhu sa ich počet aktuálne vyšplhal na 42. Kým za posledných desať rokov otvorila spoločnosť na Slovensku „len“ desať reštaurácií, od tohto roka pribúdajú výrazne rýchlejšie.

Najvernejší II, Lamia Čítajte aj Magazín Najvernejší prinesie dojemný príbeh psíka z Bosny. Nová séria po slabšom rozbehu zvýšila svoju sledovanosť

Jubilejnú 40. reštauráciu otvoril McDonald’s tento rok diaľnici D3 Dolný Hričov, na jar pribudla prevádzka v Pezinku a rozsiahlou rekonštrukciou prešla reštaurácia v nákupnom centre Eurovea, ktorá sa stala najväčšou reštauráciou McDonald’s na Slovensku.

Na novú reštauráciu sa môžu aktuálne tešiť zákazníci v Trenčíne, kde McDonald’s dnes, v piatok 29. septembra 2023, otvoril novú prevádzku pri obchodnom centre OC MAX na adrese Generála M. R. Štefánika. Novootvorená prevádzka je reštauráciou novej generácie a prichádza s vylepšenými službami pre zákazníkov, inovatívnymi riešeniami či moderným dizajnom s ohľadom na udržateľnosť.

Pozrite sa, ako vyzerá nový McDonald’s v Tren­číne:
McDonald's Trenčín Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Nová reštaurácia McDonald's v Trenčíne.

„Otvorenie 42. prevádzky McDonald's je pre nás výnimočným krokom, ktorý nám umožňuje priblížiť naše produkty a zážitok z jedla ešte väčšiemu počtu ľudí. Týmto krokom posilňujeme našu prítomnosť v komunite a budeme sa ďalej snažiť ponúkať vynikajúce služby, ktoré zodpovedajú našim hodnotám a očakávaniam našich verných zákazníkov,“ hovorí Lucia Poláčeková, PR manažérka pre McDonald's na Slovensku a v Českej republike.

Nová trenčianska reštaurácia sa pýši nadčasovým dizajnom Luna, pre ktorý sú typické okrúhle a polkruhové tvary, drevené povrchy, ako aj použitie materiálov ako oceľ a betón. Pre návštevníkov je pripravených 8 samoobslužných objednávacích plôch, tzv. kioskov, a 190 miest na sedenie. Až 64 miest na terase zároveň ponúka možnosť užiť si chutné menu na čerstvom vzduchu. Rodičia s deťmi taktiež ocenia obľúbené detské hracie ihrisko playland.

K dispozícii je aj McDrive, ktorý umožňuje objednať a vyzdvihnúť si jedlo bez nutnosti opustiť auto. Okrem toho táto prevádzka ponúka aj obľúbený koncept McCafé s kávovými špecialitami a dezertmi. Zákazníci si môžu objednávať jedlo aj vopred prostredníctvom novej služby MyOrder, ktorá je súčasťou mobilnej aplikácie.

Action Čítajte aj Reťazec, ktorý pobláznil celé Slovensko, otvára ďalšiu predajňu. Tešiť sa môžu zákazníci v Prešovskom kraji

Reštaurácie novej generácie sú vybavené energeticky úspornejšími spotrebičmi s efektívnejším využívaním energie i surovín. Vyznačujú sa aj využívaním fritéz typu LOV, ktoré vďaka funkcii automatickej filtrácie zabezpečia lepšiu kvalitu a výslednú chuť jedál, no hlavne ušetria až 40 % oleja. Pozitívom je aj zavedenie systému triedenia odpadu po zákazníkoch či aktívne upratovacie hliadky Trash Patrols, ktoré sa starajú o čistotu v okolí prevádzky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #McDonald’s