Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Január na Disney+: Bude toto najlepší Marvel seriál roka? A bude toho omnoho viac

Prvý mesiac roka 2024 bude na Disney+ v znamení premiér. Diváci sa rozhodne nebudú nudiť.

13.01.2024 06:00
echo, Foto:
Nový Marvel Echo je hlavným ťahúňom januárovej ponuky Disney+.
debata

1. Echo

Napínavý príbeh Mayi Lopezovej prenasledovanej agentmi zločineckého impéria Wilsona Fiska. Po návrate domov sa Maya musí vyrovnať nielen so svojou rodinou, ale aj s odkazom svojich predkov. Miniséria je dostupná od 10. januára.

2. Tvorca

V budúcnosti zúri vojna medzi ľudskou rasou a silami umelej inteligencie. Ostrieľaný bývalý príslušník špeciálnych jednotiek Joshua (John David Washington), ktorý smúti nad stratou svojej manželky (Gemma Chan), je najatý, aby našiel a zabil Tvorcu, záhadného stvoriteľa vyspelej umelej inteligencie, ktorý vytvoril tajomnú zbraň so schopnosťou ukončiť vojnu a zničiť ľudstvo. Film bude dostupný od 17. januára.

3. Skutočný život chrobáka

Tento exkluzívny dokumentárny film naozaj očarí, bude dostupný od 24. januára! Vstúpte do mikrosveta, v ktorom charizmatickí miniatúrni hrdinovia dokážu prežiť vďaka neuveriteľným superschopnostiam. Preleťte cez džungľu s kovovo lesklými včelami. Vyskúšajte si bungee jumping s pavúkom v centre veľkomesta. Bojujte s príšerami vo vidieckom rybníku. Špičková filmová technika a najnovšie vedecké poznatky odhalia prekvapivé výjavy a strhujúce drámy, ktoré sa odohrávajú priamo pred našimi očami.

4. Lišiak Jack Dawkins

Dej seriálu sa odohráva v 50. rokoch 19. storočia v Austrálii, kde Jack Dawkins, známy ako Lišiak, prestal svoje rýchle prsty používať ako vreckár a v rušnej kolónii Port Victory sa radšej začal venovať chirurgickej profesii. Lišiakova minulosť ho doháňa s príchodom Fagina, ktorý ho láka späť do sveta zločinu. Väčšou hrozbou pre Lišiakovo srdce je lady Belle, guvernérova dcéra, odhodlaná stať sa prvou ženskou chirurgičkou kolónie. Od krádeží po operácie rozhodujúce o živote a smrti, od večierkov po pouličné násilie, toto je príbeh premeny, zrady, vykúpenia a lásky s nečakaným zvratom. Seriál bude dostupný od 17. januára.

5. Cristóbal Balenciaga

Cristóbal Balenciaga debutuje ako návrhár v Paríži, ale návrhy, ktoré boli trendové v Španielsku, nenadchýnajú sofistikované módne impérium, kde trendy určujú Chanel, Dior a Givenchy. Balenciaga, ktorý je posadnutý tým, že chce mať kontrolu nad všetkými aspektami svojho života, si vytvorí vlastný štýl a stane sa jedným z najlepších návrhárov všetkých čias. Seriál bude dostupný od 19. januára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marvel #Disney+