Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Október na Disney+: Príprava na strašidelný Halloween a návrat najobľúbenejšieho antihrdinu!

Čo prinesie streamovacia služba Disney+ v októbri?

13.10.2023 06:00
loki, Foto:
Hlavným ťahúňom októbra na Disney+ bude druhá séria Lokiho.
debata

Fanúšikovia Halloweenu si budú mať v októbri z čoho vyberať. Na Disney+ budú mať premiéru filmy Strašiak [The Boogeyman], Strašidelný dom [Haunted Mansion] a Prívesok [Appendage] alebo seriál Zimomriavky [Goosebumps].

Najočakávanejšou októbrovou novinkou je bez váhania druhá séria seriálu Loki od štúdia Marvel. Milovníci dokumentárnych filmov môžu nazrieť do zákulisia kauzy Wagatha (Coleen Rooneyová: Skutočný príbeh o kauze Wagatha) alebo si pozrieť príbeh hip-hopovej legendy Tupaca Shakura a jeho matky v minisérii FX Dear Mama od oceňovaného režiséra Allena Hughesa.

1. Loki – 2. séria

Druhá séria seriálu Loki od Marvelu nadväzuje na šokujúce finále prvej série, keď sa Loki ocitá v boji za dušu Úradu časových variácií. Spolu s Mobiom, Lovkyňou B-15 a tímom nových aj známych postáv, sa Loki pohybuje v mnohovesmíre, ktorý sa stále rozširuje a je čoraz nebezpečnejší. Hľadá Sylvie, sudkyňu Renslayerovú, Minútku a pravdu o tom, čo znamená mať slobodnú vôľu a veľkolepé poslanie. Nové časti si postupne dostupné od 6. októbra.

2. FX Dear Mama

Päťdielny seriál od oceňovaného režiséra Allena Hughesa, ktorý sa vymyká konvenciám tradičného dokumentárneho rozprávania, prináša pútavý príbeh o matke Afeni a jej synovi Tupacovi Shakurovi. Ich príbeh je kronikou možností a rozporov v Spojených štátoch od čias revolučného nadšenia až po najostentatívnejšie desaťročie hiphopovej kultúry.

3. Ahsoka – kompletná miniséria

Prémiová Star Wars miniséria dospela k svojmu záveru 4. októbra. Pre tých, ktorí majú radi poriadny seriálový maratón je teraz k dispozícii kompletná miniséria a môžu si ju užiť bez prestávky. Bývalá rytierka Jedi Ahsoka Tano vyšetruje novú hrozbu pre zraniteľnú galaxiu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marvel #Star Wars #Loki #Disney+ #Star Wars: Ahsoka